Menu

De verbindingsfirma

Verbindende Communicatie Training, coaching & bemiddeling

Mijn naam is Irma Bergmans. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het gedrag van mensen. Na de opleiding Leerkracht Basisonderwijs en daarna de studie Orthopedagogiek heb ik ruim twintig jaar gewerkt als Intern Begeleider in het speciaal onderwijs op een school voor kinderen die extra zorg nodig hebben bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling.
In 2010 las ik het boek Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg. Dit gedachtegoed raakte me direct. Zo zou ik ook graag willen leven. Het fascineerde en inspireerde me enorm en heeft me niet meer los gelaten. Door veel te lezen, zelf uit te proberen en meerdere trainingen te volgen heb ik mijn uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van Geweldloze Communicatie opgebouwd.
In 2017 ben ik vanuit mijn passie voor verbinding en gedragsverandering De Verbindingsfirma gestart. Ik train, coach en bemiddel, gebaseerd op het gedachtegoed van Verbindende Communicatie. Ik draag graag bij aan meer inzicht en praktische vaardigheden om in het dagelijks leven de verbinding met jezelf en anderen te maken, te verbeteren én te onderhouden.

Wil jij, of jouw organisatie, ook graag Verbindend Communiceren? Wil je meer informatie over de (groeps)trainingen en coachingstrajecten van De verbindingsfirma of heb je een andere vraag? Stuur dan een mailbericht aan irma@deverbindingsfirma.nl

‘Irma léeft wat ze traint’ – Jessica
‘Super interessante en praktische training. Ik had niet verwacht dat echte empathie zoveel opening, rust en ruimte kon brengen.‘ – Offa
‘Deze training helpt je om de communicatie positief te houden, maar ook je zelfkennis te vergroten.‘ – Diana
‘De training is zeer toepasbaar, zeker ook in het onderwijs. Ik ben veel empathischer gaan luisteren.‘ – Case
‘Irma’s bevlogenheid werkt aanstekelijk.‘ – Sandra
‘Irma laat je veel praktische ervaringen opdoen. Ik voelde mij uitgenodigd om nieuw gedrag te oefenen.‘ – Bob

Irma Bergmans

Irma Bergmans

Theodora Jacobalaan 4A
3043 PR Rotterdam
06 18669135

irma AT deverbindingsfirma DOT nl

www.deverbindingsfirma.nl

KvK/ondernemingsnummer: 68330650