Menu

Bisom Training & Coaching

Mijn manager zet mij tegen het eind van een project een strakke agenda voor. Vroeger zou ik hier boos of onzeker van geworden zijn, omdat ik denk dat hij mijn professionaliteit niet vertrouwt. Sinds mijn kennismaking met Verbindende Communicatie (gedachtegoed van Marshall Rosenberg) weet ik dat ik niet boos of onzeker hoef te zijn. Ik zie nu de onzekerheid en nervositeit bij mijn manager en hoe belangrijk het voor hem en het bedrijf is dat dit project perfect verloopt. En daarop kan ik inspelen. Als ik aangeef dat ik zie hoe de spanning oploopt en dat nu structuur, samenwerking, communicatie en afstemmen belangrijk zijn, zie ik dat mijn manager kan ontspannen. Hij merkt dat ik zie wat echt belangrijk voor hem is en krijgt nog meer vertrouwen in de samenwerking. Verbindende Communicatie geeft je een bredere kijk op zaken. Je leert hoe je meer in je kracht kunt gaan staan, waardoor je zelf lekkerder in je vel zit, maar ook een ander helpt om goed te functioneren.

De ontdekking van Verbindende Communicatie sluit naadloos aan op wat ik al mijn hele leven met overgave doe: werkelijk luisteren naar mensen, waarbij alles er mag zijn. Daarin word ik gedreven door mijn oneindige nieuwsgierigheid naar wat er in mensen omgaat.
Na mijn master in psychologie, politicologie en pedagogiek aan de Technische Universiteit Berlijn heb ik jarenlang gewerkt als trainer, coach en onderwijskundige in het middelbaar beroepsonderwijs. Door de jaren heen merkte ik dat ik van het werken met mensen het meest blij word. Nu richt ik mij volledig op mijn passie: mensen in contact te brengen met zichzelf en anderen. Mijn kracht is de rust die ik uitstraal, mijn onvoorwaardelijke acceptatie van wat er in iemand leeft en mijn talent om me in te leven in jullie/jouw proces.

Ik geef trainingen in Verbindende Communicatie aan particulieren en bedrijven. Mijn coaching is gebaseerd op Geweldloze Communicatie en Systeemdenken. De thematrainingen over onderwerpen als ‘woede’, ‘kiespijn en keuzestress’, ‘Verbindende Communicatie met kinderen’ en ‘mooier dan je denkt’ weerspiegelen wat mij echt raakt. Ik richt me tevens op gezinnen die de communicatie met hun kinderen willen verbeteren.

Ik geniet ervan om de leden van een team tijdens een coachingstraject hun verschillende kwaliteiten te zien ontdekken en er getuige van te zijn hoe het vertrouwen onderling groeit en het team samen daadkrachtiger wordt. Ik kijk er naar uit de verbinding met jouw team aan te gaan!

Tegenwoordig neem ik op elk moment aanmeldingen voor mijn trainingen aan. Als er een groep bij elkaar is, gaan we vervolgens kijken, welke datum voor iedereen past en iedereen wordt daarover geïnformeerd. Dat vastgelegde datum vindt je dan ook in de agenda.

Katja Bisom

Katja Bisom

Krokusvallei 17
5237 LL ’s-Hertogenbosch

06-40962466

katja AT bisom DOT nl

www.bisom.nl

KvK/ondernemingsnummer: