Menu

Bisom Training & Coaching

Verbindende Communicatie sluit naadloos aan op wat ik al mijn hele leven met overgave doe: werkelijk luisteren naar mensen, waarbij alles er mag zijn. Daarin word ik gedreven door mijn oneindige nieuwsgierigheid naar wat er in mensen omgaat.
Na mijn master in psychologie pedagogiek en politicologie aan de Technische Universiteit Berlijn heb ik jarenlang gewerkt als trainer, coach en onderwijskundige in het middelbaar beroepsonderwijs.
Door de jaren heen merkte ik dat ik van het werken met mensen het meest blij word. Nu werk ik volledig vanuit mijn passie: mensen in contact te brengen met zichzelf en anderen. Mijn kracht is de rust waarmee ik de ander help te focussen, mijn onvoorwaardelijke acceptatie van wat er in iemand leeft en mijn talent om me geheel dienend op te stellen aan jouw proces.

Ik ben gecertificeerd teamcoach en trainer voor Verbindende Communicatie (gebaseerd op Non-Violent Communication, Marshall Rosenberg). Ik geef trainingen in Verbindende Communicatie aan particulieren en bedrijven. Mijn coaching is gebaseerd op Verbindende Communicatie en Systeemdenken. De thematrainingen over onderwerpen als ‘woede’, ‘kiespijn en keuzestress’, ‘Verbindende Communicatie met kinderen’ en ‘mooier dan je denkt’ weerspiegelen wat mij echt raakt.

Mijn andere passie is dansen. Bij partnerdansen word ik vooral blij van het bewegen, de conversatie van leiden en volgen en het spelen met de muziek en de diepe verbinding die ik fysiek kan ervaren. De kennis die ik als dansdocent heb opgedaan over het je prettig leren voelen in je eigen lijf en het fysieke ervaren van verbinding, pas ik ook toe in mijn trainingen en coaching.

Katja Bisom

Katja Bisom

Krokusvallei 17
5237 LL ’s-Hertogenbosch


katja AT bisom DOT nl

www.bisom.nl

KvK nr:

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Katja Bisom

29.7 760 17