Menu

Crisler Coaching - easing connecting

Ik leerde Geweldloze Communicatie (oftewel Nonviolent Communication, NVC) kennen in 2011 op het moment dat ik wist dat ik echt aan verandering toe was en iets zocht dat betekenisvol, verrijkend, duurzaam was. . .

Als iemand die heel lang met een innerlijke criticus heeft geleefd was ik de meest geweldadige persoon in mijn leven. Hoe ouder ik werd en dus hoe meer rollen ik aannam, hoe zwaarder “haar” effect op me was. Moeder worden en dan vooral immigreren van de V.S. naar Nederland werd de druppel die de emmer deed overlopen.

Tijdens wat ik alleen een “midlife crisis” kan noemen, vroeg ik me af wie ik echt was, wat ik echt wilde met mijn leven. Ik zocht hulp om naar mijn echte zelf te kunnen luisteren i.v.p. naar die kritische stem die me zo graag klein en dus veilig wou houden. Ik wou “haar” kwijtraken, doden, maar niets hielp.

NVC was anders . . . het leerde me hoe ik met compassie met al mijn innerlijke stemmen om kan gaan. Hoe ik als “houder” van al mijn stemmetjes als een mediator naar ze kan luisteren, hun behoeftes erkennen, ze laten weten dat ze ertoe doen en steeds nieuwe manieren vinden om deze behoeften te vervullen.

Ik leerde om van mijn pleasing, conflictvermijdende gedrag af te komen, “nee” te kunnen zeggen, alleen een volledig “ja” te geven, mijn authentieke zelf te uiten en met compassie naar anderen te luisteren.

Als geaccrediteerde coach (door EMCC), mediator en trainer, help ik individuen, koppels en teams op een zeer veilig manier, zelfontplooiing, eerlijkheid EN verbinding te ervaren. Ik richt me op het bouwen van compassievolle, effectieve communicatievaardigheden in zowel persoonlijke als professionele relaties.

Cara Crisler

Cara Crisler

P.C. Hooftstraat 106
2026 XS Haarlem

06 24379575

cara AT crislercoaching DOT com

www.crislercoaching.com

KvK/ondernemingsnummer: 51747731