Menu

Govert van Ginkel

Aan het begin van mijn carrière ben ik mij, in mijn werk als bedrijfsjurist, al snel gaan toeleggen op het geven van training. Ik kreeg in dit werk steeds meer de behoefte om collega’s en cliënten effectiever en duurzamer te ondersteunen, in plaats van alleen maar losse problemen op te lossen. Ik geef liever mensen iets mee waar ze ook op lange termijn wat aan hebben. Naast dat ik er veel plezier aan beleefde, maakte het mijn eigen werk ook veel makkelijker en interessanter. Zo raakte ik steeds meer in de ban van het werk als trainer en de mogelijkheden die goede communicatie met zich meebrengt.
Ik ben als trainer verder gegaan, waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb; het geeft voor mij betekenis aan het leven. Het vergroten van de persoonlijke groei bij mensen, zie ik als mijn bijdrage aan de toekomst. Ik geloof dat als we onszelf bevrijden van aangeleerde beperkende overtuigingen, we allemaal een unieke positieve invloed op elkaar kunnen hebben.
Inmiddels ben ik al meer dan 35 jaar werkzaam als (internationaal) trainer, auteur, mediator en coach; het zal denk ik nooit gaan vervelen! Ik heb meer dan 400 uur training in Geweldloze Communicate gevolgd en m.n. bij Marshall Rosenberg in de USA. Ik ben tevens erkend gespreksbegeleider/intervisor voor de vFAS en de Nederlandse Orde van Advocaten NOvA.

Govert van Ginkel

Govert van Ginkel

Vrekenhorst 50
3905VL Veenendaal
0318-725280
06-21227351

mail AT govertvanginkel DOT nl

www.govertvanginkel.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30230515

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Govert van Ginkel