Menu

De Taal van het hart Ai-opener

Mijn activiteiten

Met plezier en passie geef ik trainingen in Geweldloze Communicatie aan groepen/teams in organisaties en aan individuen, door middel van workshops, trainingen en coaching.

Ik voel me thuis in de non-profit sectoren gezondheidszorg, onderwijs, opvoeding, relatie, waar ik handvatten bied om Geweldloze Verbindende Communicatie eigen te maken. Je leert om met empathie naar jezelf te kijken en naar gedragingen van collega's/cliënten/patiënten/bewoners /leerlingen/ouders/etc en daarbij aan te sluiten. Met de intentie om je te willen verbinden in je contact en de vaardigheid je helder te uiten, ben je in staat tot diep contact en kunnen jullie efficiënt en verbindend samen zijn.


Geweldloze communicatie

De 'taal van het hart’ geeft informatie, inzichten en handvatten om te luisteren en af te stemmen op jezelf en anderen. Wanneer je je kwetsbaar opstelt en vanuit openheid spreekt, kan er contact ontstaan vanuit verbondenheid, mildheid en liefde voor jezelf en anderen. Dit maakt de kans op een meer harmonieuze wereld groter.


In samenwerking met herstelcirkel Nederland draag ik graag bij aan een nieuwe balans na een conflict, het geeft mij voldoening om hierin te faciliteren.


Hartelijke groet
Tineke Hertsenberg

Tineke Hertsenberg

Tineke Hertsenberg


Nijmegen

0640073188

tinekehertsenberg AT icloud DOT com

www.detaalvanhethart.nl www.Ai-Opener.nl

KvK/ondernemingsnummer: 101 45 124

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Tineke Hertsenberg