Menu

In Verbinding, Praktijk voor Geweldloze Communicatie

Ik vervolgde mijn studie economie met de lerarenopleiding en daar raakte ik eerst gefascineerd door interculturele communicatie en vervolgens door geweldloze communicatie. Sindsdien nam ik deel aan ruim 70 workshopdagen, bij nationale en internationale trainers en samen met mijn gezin aan zeven GC-zomerweken. Sinds 2010 ben ik werkzaam als trainer, sinds 2014 internationaal gecertificeerd.

In mijn werk ben ik gericht op het overbrengen van praktische inzichten en vaardigheden die in het dagelijks leven helpen om de verbinding met jezelf en de ander te maken, en te onderhouden.

Aan particulieren geef ik basis, vervolg- en verdiepingstrainingen. En het is mogelijk met mij een afspraak te maken voor een empathiesessie of privéles.
In organisaties geef ik teamtrainingen waarin werknemers ontdekken hoe de communicatie verandert als je écht luistert naar de essentie achter de woorden van de ander. En wanneer je jezelf op een constructieve, verbindende manier uit. Het doen van heldere verzoeken zorgt vervolgens voor daadwerkelijke verandering in de samenwerking.

Naast Geweldloze Communicatie geef ik ook trainingen gebaseerd op het werk van Brené Brown. Dit werk leert ons hoe we empathisch en veerkrachtig om kunnen gaan met de ervaring van schaamte en kwetsbaarheid. Een ervaring die vaak tot afsluiting leidt terwijl we haar juist kunnen gebruiken om een diepe verbinding met onszelf en anderen te maken.

Het is mijn wens om authentiek te leven in verbinding met anderen, om eerlijk te zijn en compassievol, om het leven ten volle te leven.

Sofie Bakker

Sofie Bakker

Apollovlinder 57
3723 RJ Bilthoven
06 25354905

sofie AT inverbinding DOT net

www.inverbinding.net

KvK/ondernemingsnummer: 55353584