Menu

Enzovoort Training & Mediation

Training, Coaching en Mediation

Bijdragen aan meer wederzijds begrip, verbinding en harmonie tussen mensen in relaties, onderwijs en gezondheidszorg is mijn missie.

'Ik maak mensen bewust van het effect van wat ze zeggen, op wat ze denken en zeggen,
zodat ze beseffen wat ze missen, ontdekken wat ze nodig hebben
en de woorden vinden om dat te vragen op een manier die bijdraagt aan wederzijds respect en verbinding.'

Ik leef dit in het dagelijks leven en deel dit door het geven van trainingen, workshops en mediation in relaties. Daarnaast draag ik bij aan diverse boekvertalingen over GC en het organiseren van internationale NVC trainingen van collega trainers. Op mijn LinkedIn profiel vind je een overzicht van mijn scholing en opleiding.

Na een HBO opleiding communicatie werd ik in 2008 geïnspireerd door de kracht en eenvoud van het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie. Na een 9-daagse Insensive Training met Marshall Rosenberg heb ik mijn vaardigheden verdiept en geïntegreerd bij Ike Lasater, John Kinyon, Frank en Gundi Gaschler, Roxy Manning, Jan van Koert, Christiaan Zandt, Peggy Quaaden, Corrylaura van Bladel, Gina Lawrie en Marianne Göthlin.

Tijdens mijn trainingen maak ik bewust gebruik van speelse werkvormen. Ik gebruik muziek en video's voor variatie en afwisseling waardoor de lesstof aansluit bij verschillende leerstijlen. Kijk ook voor recensies van deelnemers op mijn website.

Mark Brouwers

Mark Brouwers

Florence Nightingalestraat 24
5914 WK Venlo

06-1548 7255

mark AT enzovoort DOT nu

enzovoort.nu

KvK/ondernemingsnummer: 66750776