Menu

NVSee

Mijn naam is Elkie. Ik ben geboren in de UK en woon al 30 jaar met heel veel plezier in Nederland. Na vele jaren te hebben gewerkt in de theaterwereld ben ik 8 jaar geleden na een herseninfarct gestopt met optreden. Voor mij ‘a stroke of insight’ om Dr. Jill Bolte Taylor te citeren. (Tik ‘a stroke of insight’ in op YouTube voor een inspirerend filmpje). Vanaf dat moment begon voor mij een nieuw leven waarin NVC een grote rol heeft gespeeld en nog steeds doet!

Onderstaand citaat van Miki Kashtan beschrijft hoe ik mijn leven sinds de kennismaking met NVC ervaar:
“In de persoonlijke en sociale transformatie die ik voor ogen heb, zie ik een weg met tweerichtingsverkeer tussen onze woorden en ons bewustzijn. Aan de ene kant zie ik duidelijk dat we niet écht onze communicatie kunnen veranderen tenzij we anders denken. Aan de andere kant zie ik dat het maken van een bewuste woordkeuze, welke woorden ik wel of niet, wanneer en hoe gebruik, een verbazingwekkend effect heeft op het herstructureren van mijn denken. Hierdoor is taal een primair spiritueel pad voor mij geworden dat voortdurend de congruentie vergroot tussen mijn waarden en mijn "zijn" in de wereld.”

Ik leef van het delen van NVC in organisaties en ben ook betrokken bij projecten in India en Sierra Leone die een speciale plek in mijn hart hebben. Op dit moment ben in kandidaat voor certificering als Gecertificeerd Trainer (door het Center for Nonviolent Communication in de VS) en hoop dit traject in Oktober 2013 af te ronden.

In mijn workshops en trainingen gebruik ik verschillende interactieve werkvormen en spelvormen, overgoten met een licht sausje theorie, een flinke dosis passie, een brede glimlach en af en toe… misschien… een (stille) traan.

Hoping to meet up at some time in the future,

Warm wishes,
Elkie Deadman

Elkie Deadman

Elkie Deadman

Stadsdijk 1
5301 GM Zaltbommel
-
06-53 204 835

elkienvsee AT gmail DOT com

KvK/ondernemingsnummer: 41184611