Menu

NVSee - VINE Instituut voor Verbindende Communicatie

Mijn naam is Elkie. Ik ben geboren in de UK en woon al 35 jaar met heel veel plezier in Nederland. Na vele jaren te hebben gewerkt in de theaterwereld ben ik op mijn 46ste, na een herseninfarct, gestopt met optreden. De infarct was voor mij ‘a stroke of insight’ om Dr. Jill Bolte Taylor te citeren. (Tik ‘a stroke of insight’ in op YouTube voor een inspirerend filmpje). Vanaf dat moment begon voor mij een nieuw leven waarin NVC een grote rol heeft gespeeld en nog steeds doet!

Onderstaand citaat van Miki Kashtan beschrijft hoe ik mijn leven sinds de kennismaking met NVC ervaar:
“In de persoonlijke en sociale transformatie die ik voor ogen heb, zie ik een weg met tweerichtingsverkeer tussen onze woorden en ons bewustzijn. Aan de ene kant zie ik duidelijk dat we niet écht onze communicatie kunnen veranderen tenzij we anders denken. Aan de andere kant zie ik dat het maken van een bewuste woordkeuze, welke woorden ik wel of niet, wanneer en hoe gebruik, een verbazingwekkend effect heeft op het herstructureren van mijn denken. Hierdoor is taal een primair spiritueel pad voor mij geworden dat voortdurend de congruentie vergroot tussen mijn waarden en mijn "zijn" in de wereld.”

Ik leef van het delen van NVC, (primaire in organisaties) en wil ook tijd overhouden om bij te dragen aan systemisch bewustzijn en verandering. Ik deel NVC graag vanuit de onderliggende principes eerder dan het model; ik experimenteer graag met nieuwe economisch modellen; en in 2019 ben ik begonnen met het project 'Wat is wit?'.

Ik ben sinds Oktober 2013 gecertificeerd.

In mijn workshops en trainingen gebruik ik verschillende interactieve werk- en spelvormen, overgoten met een licht sausje theorie, een flinke dosis passie, een brede glimlach en, af en toe… misschien… een (stille) traan.

Hopend om je te ontmoeten in de toekomst,
en met een warme groet,
Elkie Deadman

Elkie Deadman

Elkie Deadman

Mgr Nolensstraat 9
5301 NN Zaltbommel
-
06-53 204 835

elkienvsee AT gmail DOT com

www.vinetraining.nl

KvK/ondernemingsnummer: 41184611