Menu

Balans Consult

Anja Nekeman

Is een inspiratiebron voor mensen die authentiek, vitaal en bezield willen bloeien in het (werk)leven.

Met haar integrale werkwijze creëert zij altijd de verbinding met de ander. Dit doet ze op een integere, concrete, verdiepende en doelgerichte wijze.
De door haar ontwikkelde trainingen en coachtrajecten geeft mensen nieuwe inzichten die men direct toe kan passen in het dagelijks leven en daarmee een verrijking geven. Een belangrijke inspiratie is Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg waarvoor ze diverse trainingen heeft ontwikkeld met als resultaat iedere keer weer blije en gelukkige reacties van de deelnemers..

Anja is werkzaam als trainer, zelfstandig coach en natuurgeneeskundig therapeut. Zij is eigenaar van Balans Consult een praktijk gespecialiseerd in persoonlijke - en bewustzijns ontwikkeling voor mens en organisatie vanuit een integrale visie. Ze is mede oprichter en eigenaar van de School voor Vitaliserend Communiceren.

De School voor Vitaliserend Communiceren combineert Geweldloze Communicatie met praktische toepassingen voor de zakelijke en particuliere markt.
De 360 ̊ benadering, de praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen resulteren in een hoog basisniveau en een praktische toepasbaarheid in het dagelijks leven.
In Company trainingen worden vanuit de vraagstelling op maat ontwikkeld met als resultaat meer diepgang en effect.

Quote: "Met het uitdragen van Geweldloze Communicatie wil ik een bijdrage leveren aan de wereldvrede”

www.balansconsult.nl / www.vitaliserendcommuniceren.nl

Anja Nekeman

Anja Nekeman

S. van de Oyelaan 1
3941 CB Doorn

06 50602057

anja AT balansconsult DOT nl

www.balansconsult.nl

KvK nr: 30238846

14.7 735 17