Menu

Ai-opener

Martin van der Meulen (1964) is bedrijfskundig ingenieur en heeft diverse managementfuncties uitgeoefend. In 2001 werd hij geraakt door Geweldloze Communicatie en sinds 2002 geeft hij hier training in. Hij is gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie en werkt samen met de organisatie van Marshall Rosenberg (CNVC).

In 2004 heeft hij Ai-opener opgericht (www.ai-opener.nl) dat zich richt op bewustzijnsontwikkeling m.b.v. van Geweldloze Communicatie. Ai-opener ondersteunt mensen en organisaties om zich te verbinden met hun essentie. Zodat ze van daaruit het contact met de ander aan kunnen gaan én oplossingen ontstaan waar beiden zich in kunnen vinden. Naast introductie- en verdiepingstrainingen Geweldloze Communicatie geeft hij ook de jaartraining 'De Reis' en een 'Train-de-trainer' met collega Jan van Koert.

In 2006 heeft hij Marshall Rosenberg naar Nederland gehaald voor een Ode-lezing en workshop met zo'n 1000 deelnemers. In 2009 heeft hij www.GeweldlozeCommunicatieWebwinkel.nl opgericht en het initiatief genomen voor de organisatie van De Dag van de Geweldloze Communicatie dat ieder jaar rond het Valentijnsweekeinde wordt georganiseerd. Het afgelopen jaar kwamen daar zo'n 400 mensen bijeen die kennis hebben gemaakt met/of zich verder hebben verdiept in Geweldloze Communicatie.

Geweldloze Communicatie blijft hem inspireren en uitnodigen tot verdere verdieping. In 2010 heeft dat geresulteerd in de NVC feedback box (samen met Roland de Bruijn en Alfons Mathijssen) voor organisaties. Op dit moment is hij bezig met de thema's 'Leiderschap' en 'Onderwijs'.

Martin vd Meulen

Martin vd Meulen

A.Duyklaan 7
3051 HA Rotterdam
0104650068

info AT ai-opener DOT nl

www.ai-opener.nl

KvK/ondernemingsnummer: 24357013

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Martin vd Meulen