Menu

Jan van Koert BV

Jan van Koert
Geboren in Den Haag op 16 mei 1943.
Zijn basis beroepsopleiding ligt op HBO niveau, waarmee hij zijn entree kon maken in de zakenwereld. Na militaire dienst terechtgekomen in zijn eerste managementfunctie bij Siemens Nederland.

Daarna adjunct directeur bij Varel In Roermond. Vandaar uit startte hij zijn eigen bedrijf, TIB b.v. en leidde dat gedurende 15 jaren.
Daarna heeft hij nog een 5-tal jaren als adjunct directeur op managementcontract basis gewerkt voor Initial Varel Security te Amsterdam.

Gedurende die periode werd hem duidelijk dat zijn ziel en zaligheid niet langer in management binnen het bedrijfsleven lagen en ging hij opnieuw naar school.
Zijn studie in Neuro Emotionele Integratie, Natuurgeneeskunde en Masterpractitioner NLP brachten hem de titel "Vitaliteitscoach".

Op 1 januari 1998 begon hij met Vine coaching en training en in augustus van dat jaar kwam hij voor het eerst in aanraking met het gedachtegoed Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg. Na een 10 daagse training in Zwitserland werd hij in 1999 door Marshall Rosenberg als trainer geweldloze communicatie gecertificeerd. Aansluitend daaraan heeft hij nog ruim 500 trainingsuren besteed aan het zich eigen maken van dit materiaal. En daarmee is zijn voortdurende ontwikkeling op dit gebied niet afgesloten.
Op 1 januari 2018 heeft hij Vine overgedragen aan Anja Nekeman en viert hij eindelijk de ruimte van zorgen-vrij trainingen, coaching em mediation faciliteren. Hij doet dit nu als lid van het trainer collectief van Vine Instituut voor Verbindende Communicatie in Doorn.

Sinds 1998 heeft hij enige duizenden uren aan training en begeleidingservaring opgebouwd waar velen dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

Jan van Koert

Jan van Koert

van Galenlaan 43
3941 VB Doorn

0653407181

janvankoert AT xs4all DOT nl

www.vinecoaching.nl

KvK nr: 68228570

18.1 737 17