Menu

Wibbelink Training, Scholing en Coaching

In 2005 las ik het boek "Geweldloze Communicatie" van Marshall Rosenberg. Hij bleek ontwikkeld te hebben, waar ik al jaren naar zocht: een manier om in contact te blijven met de ander (en jezelf), ook als je het niet met elkaar eens bent of kritiek hebt of krijgt.
Sinds die tijd heb ik me ondergedompeld in ruim 200 dagen seminars, workshops en zomerfestivals Non Violent Communication om het in mijn eigen leven te kunnen integreren en om het met anderen te kunnen delen.
Het geeft me veel verbinding, plezier en ontspanning en ik ervaar conflicten en kritiek steeds meer als mogelijkheid om iets te leren van en over jezelf en de ander.

Ik heb ervaring in Sociaal Cultureel Werk, onderwijs aan volwassenen en jongeren (ROC van Twente en Volkshochschule Nordhorn)) en heb een opleiding gevolgd tot Mind-Body-coach aan de RMA. In 2009 heb ik de opleiding "Mediation in Schulen" afgerond. Ik bied maatwerktrainingen aan binnen o.a. de jeugdzorg (in Ned. en Dtsl.) en organiseer workshops met open inschrijving. Ook geef ik individuele en relationele empathiecoaching.

Mijn missie: Vanuit compassie meewerken aan een houdbare samenleving, waarin we ons steeds meer op ons gemak voelen met onszelf, met anderen en met het oplossen van onze conflicten.
Waar ik me op richt: authenticiteit, helderheid, veiligheid en inclusiviteit, gelijkwaardigheid en praktijkgerichte werkvormen.

Antoinette Wibbelink

Antoinette Wibbelink

De Els 53
7482 BA Haaksbergen
053 57 214 73
06-519 322 65

info AT wibbelinktrainingen DOT nl

www.wibbelinktrainingen.nl

KvK/ondernemingsnummer: 08150059