Menu

CommunicatieZin

.
Wat een geschenk

om door te geven wat mijn leven zo verrijkt in trainingen en cursussen. Elke keer als ik verbinding ervaar in een groep en kan meegeven hoe taal en intentie die verbinding bevorderen, voel ik me weer geraakt. Geraakt door de kracht van GC, wat het doet met teams, mensen en met de kwaliteit van hun levenservaring.


Afgestudeerd

aan de TU-Delft, begon ik te werken als architect, tot ik ziek werd, begin 1998. Mijn zoon was 5 maanden. Deze levensles inspireerde me om te gaan schrijven, een andere passie van me. Ik genoot ervan om correspondent te zijn en ontwikkelde door de jaren heen een grote variƫteit aan schrijfvaardigheden. Spelen met taal, wat een genot!


Marshall Rosenberg

ontmoette ik eind 2006. Marshall hielp mij om het leven terug te geven aan mijzelf, door Geweldloze Communicatie te leren en leven. Sociaal geaccepteerde, taalkundige verwarring loste voor mij op bij het leren van GC. Ik ervoer steeds meer duidelijkheid, verbinding, keuze en rust. Dit was pas echt spelen met taal...op een ander niveau.


Ik heb het leven lief en leef mijn liefde door doodgewone woorden in nieuwe richtingen te gebruiken. Geestverruimend en hartveroverend....
Meer weten? Kijk op: www.communicatiezin.nl

Susana Rusch

Susana Rusch

Wildlaan 9
3721 BV Bilthoven
06 151 656 52

susana AT communicatiezin DOT nl

www.communicatiezin.nl

KvK nr: 30201658

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Susana Rusch

19.5 758 17