Menu

communicatieschool.nl

Waarom ik deze online cursus heb gemaakt

Ik heb zelf meermaals ervaren dat een online training beter kan werken dan live trainingen. De voordelen zoals eigen tempo, rustig herhalen van de stof, lifetime acces en nog veel meer gaven voor mij de doorslag. Ik ben gaan onderzoeken hoe ik de belangrijkste elementen van geweldloze communicatie kan omzetten in een super laagdrempelige, goed werkende online training. Na veel schaven en testen is dit het resultaat waar ik met trots van durf te zeggen dat het werkt!

Mijn achtergrond

Mijn naam is Coos Cobelens (1981) Ik ben sinds 2003 op verschillende plekken in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Na de universiteit en post-doctorale opleiding tot Gezondheidszorg (GZ) Psycholoog ben ik geïnspireerd geraakt door Geweldloze Communicatie. In mijn werk als psycholoog en relatietherapeut ontdekte ik dat geweldloze communicatie beter werkt dan alle psychologische stromingen die ik tot nu toe ben tegengekomen. Mijn ervaring met individuen, stellen en groepen nam ik mee in het coachen en trainen van teams en organisaties, onder andere als docent Geweldloze Communicatie bij de nationale politie.

Persoonlijk

Ik ben vader van 3 kinderen, woon met mijn gezin in Amsterdam. Ik speel basgitaar in een band, hou niet van koken, wel van lekker eten. Guilty pleasure: Ik analyseer graag sportinterviews omdat ik daar communicatief gezien de meest grappige dingen ontdek. ????

Coos Cobelens

Coos Cobelens

Asterweg 20 N
1031 HN Amsterdam en Online
0642908445

info AT communicatieschool DOT nl

www.communicatieschool.nl

KvK/ondernemingsnummer: 82830428