Menu

Tientjes Academie

Mijn naam is Erna Smeekens. Ik ben 59 en ben moeder van vier zeer avontuurlijke boys die inmiddels volwassen zijn en in de wereld rondtrekken.
Samen met Hans mijn partner in leven en werken zijn we eigenaars van de Tientjes Academie. Een bijzondere opleidings plek waar we mensen voor wie het allemaal niet zo vanzelfsprekend is in het leven kansen en mogelijkheden bieden om trainingen te volgen voor minder. (Aanvankelijk een tientje per lesdag, maar dat redden we niet meer helemaal).
GC speelt in ons leven vanaf 1999, maar pas vanaf 2015 was ons leven daar dat we er serieus mee aan de slag gingen. Afgelopen maart (2022) heb ik mijn assessment behaald en mag me nu international certified trainer noemen. Dat ervaar ik als een eer.
GC loopt als een rode draad door ons leven. Het geeft me de ruimte mezelf te kunnen zijn in onze relatie, biedt me de mogelijkheid om me als trainer helemaal uit te leven in wat ik het allerliefst doe: de wereld een beetje mooier maken voor zoveel mogelijk mensen door GC te delen en te leven.
In de Tientjes Academie bieden we basis en verdiepingscursussen aan en in 2022-2023 voor het eerst ook een jaartraining. We bouwen aan een VC community in Breda e.o. en werken op verzoek ook op andere plekken waar ons netwerk ons heen leidt.

Erna Smeekens

Erna Smeekens

Poststraat 13
4851 AL Ulvenhout
0646753367
0646753367

tientjesacademie AT gmail DOT com

www.tientjesacademie.nl

KvK/ondernemingsnummer: 56781946