Menu

Gew. Com. Zoomcafé Thema: Oneindige bronnen van energie.
12.06.23

Wat in april 2020 begon als een experiment tijdens Corona, heeft een vaste plek gekregen: online oefenen in het Geweldloze Communicatie Zoom café. Zowel mensen mét als zonder ervaring schuiven aan in het café en gaan geïnspireerd weer door.

Wil je kennis maken of oefenen met de mogelijkheden van Geweldloze Communicatie? Kom dan naar het Geweldloze Communicatie zoomcafé. Ik begeleid het café en geef achtergrond informatie over de diverse thema's. Je kan oefenen in kleine groepjes en je ervaringen weer delen in de grote groep.

Van klacht naar kracht: Op het moment dat een behoefte niet vervuld is, gaan we vaak op zoek naar de ‘boosdoener’, iemand of iets, die we de schuld kunnen geven. Dat is ook het kenmerk van de jakhals, die geweldvolle taal gebruikt. Tijdens dit zoom café gaan we ontdekken hoe je vanuit jouw kracht kan reageren / je kan uiten, opdat je in verbinding blijft met jouw verlangen en in contact met de ander.

Het café heeft een open tarief. Na afloop bepaal je zelf hoeveel je wilt bijdragen. Zo wil ik bijdrage aan verbinding en harmonie tussen mensen. Je kan dit doen door een bankoverschrijving of door gebruik te maken van een betaalverzoek. De informatie hiervoor krijg je in de bevestiging.
Een dag van te voren ontvang je een link voor de betreffende bijeenkomst en het materiaal dat in die bijeenkomst wordt gebruikt. Alle bijeenkomsten hebben hun eigen unieke link die verder niet gedeeld wordt. Op deze manier is de beveiliging optimaal.
Je volgt het café op je eigen plek thuis, op de bank, in je werkkamer, of waar jij maar kiest.

Praktische informatie

Start Datum: 12.06.23
Datum/Tijd: maandagavond 12 juni | 19.30 - 21.30
Adres:
Plaats: online via Zoom
Prijs: open tarief
Website: www.communicerenvanuitjehart.nl


Monie Doodeman

Monie Doodeman

Troelstraweg 79
3732 CB De Bilt
030-2658470
06-10867091

info AT communicerenvanuitjehart DOT nl

www.communicerenvanuitjehart.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30260110