Menu

Jaartraining De Reis
16.04.23

In het hart van Geweldloze Communicatie schuilt de intentie om te leven vanuit verbinding. Verbinding met mijn eigen behoeften en die van anderen. Dat is simpel, en niet eenvoudig.
Iedereen die wel eens een training in geweldloze communicatie heeft gevolgd, weet hoe lastig het soms kan zijn om dát waar je enthousiast over bent geraakt, een plek te geven in je leven. De Reis is een training gegeven in twaalf dagen verspreid over meerdere maanden, met tussentijdse intervisie-momenten in kleinere groepjes. De training is erop gericht om het proces van Geweldloze Communicatie op een diepgaand niveau te leren en te leven. We onderzoeken de verschillende kanten van Geweldloze Communicatie afzonderlijk én verbinden deze met de verschillende aspecten van ons leven: de waarden van waaruit ik wil leven, het soort relaties waaraan ik wil bijdragen, de oordelen die me hierbij in de weg staan en de communicatie met de mensen met wie ik samenleef en samenwerk. In de loop van de training merken deelnemers dat geweldloze communicatie meer en meer een beoefening in ieder moment wordt, dan een ideaal in de toekomst.

“Het doel is niet om perfect te worden. Het doel is om in toenemende mate minder dom te worden.”
Marshall B. Rosenberg

Voor wie

Je bent van harte welkom als je:
• Enthousiast bent over Verbindende Communicatie en dit in wil zetten in je werk (bijvoorbeeld als trainer, verpleegkundige, consultant, leidinggevende, leraar, coach, opbouwwerker, ondernemer etc.) en/of thuis (opvoeding, relaties).
• Tenminste 4 dagen Verbindende Communicatie training hebt gevolgd bij een gecertificeerd trainer.
• Merkt dat je toe bent aan verdieping en ondersteuning bij het praktiseren van verbinding in jouw leven.

Reisdoelen

Op deze reis zul je voortgang boeken op een aantal van de volgende doelen:
• Je vergroot je bewustzijn over jezelf en je handelen (zelfmanagement).
• Je verdiept je (professionele) relaties en past daarbij Verbindende Communicatie toe (o.a. omgaan met kritische feedback).
• Je bent in staat om in het ‘hier en nu’ je eigen behoeften helder neer te zetten én open te blijven voor de behoeften van de ander (onderhandelen, samenwerking).
• Je zet een aantal stappen op de weg om gecertificeerd trainer te worden.

Vorm van de training

In de training gaat het erom Geweldloze Communicatie te leren, te integreren en te leven. Daarom zal de nadruk tijdens alle oefeningen en interacties liggen op het toepassen van het proces van Geweldloze Communicatie én het bewustzijn daarvan voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

We zullen afwisselend werken met de gehele groep, in kleine groepjes, tweetallen en individueel. Er zullen intervisie groepen worden gevormd waarmee ook tussen de blokken wordt gewerkt aan de thema’s die op dat moment aan de orde zijn.
Praktische informatie

De deelnameprijs voor ‘De Reis’, bestaande uit 12 dagen training, bedraagt voor particulieren € 1.975,-. Voor deelnemers van wie het bedrijf/de organisatie deelname betaalt is de prijs € 4.250,- (vrijgesteld van BTW). Als je zelfstandige bent (ZZP-er, freelancer etc.) bedraagt het tarief € 2.750,-(vrijgesteld van BTW).
Prijs is inclusief koffie, thee en lunch.

Wil je contact met ons op nemen als de financiën een belemmering vormen voor jou of je organisatie om deel te kunnen nemen aan de training? Wij staan ervoor open om daar een gesprek over te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt.

STAP-budget
Met deze training kom je in aanmerking voor het STAP-budget. Dit is een subsidie vanuit de overheid om mensen te stimuleren in hun groei, passie en professionaliteit! Via STAP kun je tot € 1.000,- euro vergoed krijgen.
Kijk voor meer informatie op onze website.

Praktische informatie

Start Datum: 16.04.23
Datum/Tijd: 16+17/4, 14+15/5, 11+12/6, 9+10/7, 27+28/8, 1+2/10 2023 | 09.30 - 16.30 uur
Adres: Grotekerkplein 5
Plaats: Rotterdam
Prijs: Prijs voor particulieren € 1.975,-. Voor deelnemers van wie het bedrijf/de organisatie deelname beta
Website: www.ai-opener.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Jaartraining De Reis met startdatum 16.04.23
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Jenny Giezeman

Jenny Giezeman

Burggravenlaan 155
2313 HR Steenokkerzeel


jennygiezcoach AT gmail DOT com

www.jennygiezeman.be

KvK/ondernemingsnummer: