Menu

GC en opstellingen
14.01.23

Je gevoel en behoefte opstellen

Weinig werkt zo krachtig als het doorvoelen van een situatie en het in de ruimte neerzetten van je innerlijke wereld. Tijdens deze dag over Geweldloze Communicatie en opstellingen ga je dit uitgebreid doen. Je kiest een situatie en belangrijkste gevoel & behoefte daarbij, geholpen door mede-deelnemers. Dan stel je jouw gevoel en behoefte op in de ruimte en ga je ‘aan de slag’.

Ervaren

Je kunt pas naar je behoefte gaan, als je gevoel er helemaal mag zijn. Het onder woorden brengen van je gevoel is een ding, maar het volledig accepteren is iets heel anders. Daarom kun je pas naar je behoefte gaan, als je jouw gevoel erkent, zodanig dat jouw gevoel zich uitgenodigd voelt om je mee te nemen. Dit betekent vertragen. Hoe verhoud jij je tot je eigen gevoel? Het lichaam liegt nooit.

Heel worden

“As long as they stay in the mind, they are going to run the show”. Dit wordt gezegd van gedachten, maar geldt evenzo voor gevoelens en behoeften. Door je gevoel, behoefte en belemmerende gedachten op te stellen in de ruimte zullen al deze aspecten van je innerlijk erkenning ervaren, hun plek krijgen. Bijna altijd komt er daarmee een innerlijke verschuiving en transformatie tot stand.

Inschrijven

Je kunt je via deze website opgeven. Alsnog vraag ik je om je via mijn website in te schrijven, dan is alles in een klap geregeld.
Alvast dank voor de moeite.

https://www.unfoldingimages.com/pec-events/14-01-23-gc-opstellingen/

Praktische informatie

Start Datum: 14.01.23
Datum/Tijd: | Welkom: 9.15 | Start 9.30 – 17.00 uur
Adres:
Plaats: Bilthoven
Prijs: € 125,– | € 105,– | € 85,– Particulier € 195,– ZZP (BTW vrij) € 275,– Bedrijf (BTW vrij)
Website: www.unfoldingimages.com


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor GC en opstellingen met startdatum 14.01.23
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Susana Rusch

Susana Rusch

Prins Hendriklaan 73
3721AP Bilthoven
06 151 656 52

susana AT unfoldingimages DOT com

www.unfoldingimages.com

KvK/ondernemingsnummer: 30201658