Menu

Verdieping voor gevorderden - Grenzen en begrenzen
13.10.22

Geweldloze Communicatie richt zich op een wereld die werkt voor iedereen, op samen leven en werken op een manier dat ieders behoefte wordt gezien en meetelt. En we leven in een wereld waar voldoende is om ieders behoefte te vervullen. Makkelijk gezegd, toch? En toch ontstaat er iedere dag wel ergens spanning. Wat jij doet, botst met wat iemand anders wil. Wat een ander zegt, gaat over jouw grens. En misschien wel de meest hardnekkige van allemaal: ik verlies soms mijn eigen grenzen uit het oog. Dan werkt de wereld voor iedereen, behalve voor mij.

En daar staan we dan met onze intenties van ‘verbinding’, terwijl ons lijf en onze oordelen schreeuwen tegen een ander: “LAAT ME MET RUST!” of: “ZIE MIJ!” of misschien “HOUD VAN MIJ!”

Onderwerpen tijdens de training

In deze training reiken we oefeningen aan om grenzen op te merken, te ervaren en aan te geven. We verkennen waarom het soms zo moeilijk is om op tijd mijn eigen grenzen te herkennen en aan te geven. En oefenen volop met situaties waarin we in verbinding willen blijven met onszelf en een ander, als grenzen in het geding zijn. We werken met sleutelverschillen uit Geweldloze Communicatie en eigen situaties van deelnemers. De volgende onderwerpen komen daarbij aan bod:

Strekken of verrekken: grenzen herkennen bij mezelf
Verzoeken en mededelen: Verantwoordelijkheid nemen en verantwoordelijkheid laten
Macht! Of: overgave, rebellie en verbinding bij machtsongelijkheid
Rechte rug en zachte buik: stevig zijn vanuit verbinding
De nobele kunst van No-do: ‘Nee zeggen’
Ervaring van deelnemer
Zo enthousiast over twee dagen ‘Grenzen en Begrenzen’! Met elkaar oefenen, spelen, leren en inspiratie opdoen onder de deskundige en vooral warme (bege-)leiding van Dionne en Christiaan. De ervaring hoe het voelt ‘nee’ te zegeen en het inzicht dat grenzen duidelijkheid geven, dat begrenzen mij meer zichtbaar maakt …
Voor mij zijn dit handvatten waarmee ik aan de slag kan!
Dankbaar voor deze hartverwarmende ervaring waar leren, groeien, inspiratie en zorg hand in hand gingen.

Trainers
Deze trainingen worden gegeven door Dionne Verbeet en Christiaan Zandt. Zij zijn internationaal gecertificeerd als trainers in Geweldloze Communicatie.

Data en locatie
Grenzen en begrenzen: Donderdag 13 en vrijdag 14 oktober 2022 in Stayokay Soest, Bosstraat 16, 3766 AG te Soest

Praktische informatie
De training is van 09:15 – 16:30 uur. Het minimum aantal deelnemers is 6.

Voorkennis: 16 dagen eerdere training in Geweldloze Communicatie
Contacturen: 13
Voorbereidingsuren: Geen

Investering
Prijs voor particulieren € 340,-, voor ZZP-ers € 470,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 845,-. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW en zijn inclusief koffie/thee, lunches en studiematerialen.

Korting 1: Wanneer je voor meerdere modules inschrijft, ontvang je een korting: Als particulier betaal je dan € 285,- per module, als ZZP-er € 420,- en als bedrijf € 745,-.

Als je meedoet met je oefengroep van minimaal 4 personen, krijg je nog een extra korting van 10%! Hoe leuk is dat: samen blijven leren met mensen die je al kent?!

Wil je meedoen, maar zijn de kosten de belemmering om je in te schrijven? Neem dan even contact op: Wij staan ervoor open om hierover een gesprek te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt!

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Meer informatie
Bel (06-123 456 75) of mail ons voor meer informatie.

Praktische informatie

Start Datum: 13.10.22
Datum/Tijd: 13 en 14 oktober 2022 | 09.15 - 16.30 uur
Adres:
Plaats: Soest
Prijs: Prijs voor particulieren € 340,-, voor ZZP-ers € 470,- en voor deelnemers van wie de organisatie bet
Website: www.ai-opener.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Verdieping voor gevorderden - Grenzen en begrenzen met startdatum 13.10.22
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Dionne Verbeet

Dionne Verbeet

Havenstraat 27
3311 JL Dordrecht

0629158184

fluxcc AT live DOT com / dionne AT ai-opener DOT nl

www.ai-opener.nl

KvK/ondernemingsnummer: 62307266