Menu

Luisteren naar je lichaam
28.04.23

Voor als je hoofd vergeet je lichaam mee te nemen....

Ons ‘hoofdkantoor’ is veelal leidend geworden; door de snelheid van de tijd, de veelheid van prikkels of overweldigende emoties. Terwijl juist gevoelens en lichaamssensaties belangrijke signaalgevers zijn voor wat we werkelijk nodig hebben. Wanneer we ze niet opmerken of negeren, gaan delen in ons verstarren of verkrampen. In contact kunnen zijn met je fysieke sensaties en emoties geeft zicht op onze verlangens.

Deze dag nemen we de ingang van beweging en het zintuiglijke, om lichaamsbewustzijn te vergroten. Je brengt onderliggende verlangens in beeld en gaat er richting aan geven.

Ook geschikt voor mensen die denken dat zij niet zoveel voelen. Meer lichaamsbewustzijn geeft een handvat en versterkt de basis. Vanuit die positie komen juist andere gevoelens en behoeften in beeld en breng je orde in emotionele storm of verwarring. Zo is het 'voelen wat er werkelijk leeft' geen teken van zwakte meer.

Praktische informatie

Start Datum: 28.04.23
Datum/Tijd: 10.00-17.00 |
Adres: De Vlindertuin, Sperwerstraat 97
Plaats: Arnhem
Prijs: vanaf € 135,-
Website: meerinverbinding.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Luisteren naar je lichaam met startdatum 28.04.23
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Helmie Willems

Helmie Willems

Hans Tiemeijerhof 17
6836MK Arnhem
06-10877692

stiltstraining AT gmail DOT com

www.meerinverbinding.nl

KvK/ondernemingsnummer: