Menu

Doe ik het of doe ik het niet? de Ja/Nee dansvloer
12.12.22

Je krijgt de ruimte om het thema op een diep niveau te exploreren met hoofd, hart en handen. Zo kan je de ervaring somatisch laten inwerken en echt op celniveau integreren. Hierdoor ontstaat een nieuwe keuzevrijheid: ga je om met het thema zoals je het altijd hebt gedaan, vertrouwd en met voorspelbaar resultaat? Of kies je deze keer een nieuw pad, dat kwetsbaar, inspannend op korte termijn, en behoeftegericht is?

12 december: Doe ik het of doe ik het niet? Een beslissing nemen op basis van AL je noden, kan dat ook zonder impulsiviteit, uitstelgedrag of lijstjes van voor- en nadelen? Ja ???? De JA / NEE dansvloer* ondersteunt je in dit proces om helder te krijgen waar het jou echt om te doen is bij een bepaalde keuze die je te maken hebt.

*Een NVC-dansvloer is een proces waarbij je je in de ruimte beweegt. Niet op muziek, maar op het ritme en tempo van wat er in jezelf gebeurt, onder begeleiding, met de NVC-stappen op de grond om je te ondersteunen.

Praktisch: Je kan naar keuze 1 tot 5 themadagen bijwonen, je kan dus los inschrijven.
Om 9u is het onthaal met koffie & thee, we starten om 9u15 en ronden af om 15u45u. Je betaalt 60 euro voor de hele dag, inclusief catering en hand out. Je kan ook een 5 beurtenkaartje aanschaffen, dat onbeperkt geldig is in tijd en voor wie je meebrengt, voor 245 euro.

Praktische informatie

Start Datum: 12.12.22
Datum/Tijd: Themadag | 9u(15) - 15u45
Adres: Kriekenstraat 35
Plaats: Lier
Prijs: 60 (lunch & hand out inbegrepen)
Website: www.delotus.co


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Doe ik het of doe ik het niet? de Ja/Nee dansvloer met startdatum 12.12.22
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Kathleen De Laet

Kathleen De Laet

Berlaarsesteenweg 1
2560 Kessel
0032486144419
0486144419

kathleen AT delotus DOT co

delotus.co/

KvK/ondernemingsnummer: 0680686315