Menu

Oriëntatiemiddag Trainersopleiding Broedplaats Trainer Persoonli
18.06.22

Een Train de Trainer-traject bestaande uit zes tweedaagsen van 10:00 – 17:00, (met een facultatief avondprogramma). Verblijf op locatie: Nivon Lage Vuursche.

Voor ieder die een basis in Verbindende Communicatie heeft en die ook een achtergrond heeft, waarin persoonlijke ontwikkeling al een rol speelt, (psychologie, theater, onderwijs….) is deze opleiding bedoeld.
Je wordt opgeleid tot trainer in het domein van de Persoonlijke Ontwikkeling. Denk aan: Verbindende Communicatie, feedback-training, persoonlijke effectiviteit, interpersoonlijke communicatie, agressietraining, conflicthantering, gespreksvaardigheden, coachingsvaardigheden en meer. Afhankelijk van jouw achtergrond, en in welke wereld jij wil functioneren, bepaal je welke trainingen jij wil gaan ontwikkelen.
De Verbindende Communicatie is daarbij onze gedeelde ‘ondergrond’, omdat dit zo’n heldere en universele methode is.
In deze trainingen op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling gaat het altijd om twee elementen: je leert mensen nieuwe vaardigheden en geeft ze handvatten, maar vooral gaat het om, bewustzijn, zelfreflectie en transformatie. Het doel van dit soort trainingen is het uitbreiden van het gedragsrepertoire. Wij leiden je op tot 'stevige trainers', die voor een groep durven staan, het proces kunnen vormgeven, di didactisch en pedagogisch onderlegd zijn.

Elke maand is er een tweedaagse van eind september tot en met eind maart, behalve in december. Alle trainingsdagen zijn op donderdagen en vrijdagen van 10:00 – 17:00. Tussentijds is er intervisie, leeswerk, doe je opdrachten, en bouw je aan een portfolio.

Je kunt je oriënteren op deze trainersopleiding op deze middag, of je kunt komen naar de online info-avond op donderdag 2 juni.
Waarschijnlijk is het STAP-budget hiervoor in te zetten. Daar krijgen we in de zomerperiode helderheid over.

Praktische informatie

Start Datum: 18.06.22
Datum/Tijd: Zaterdagmiddag 18 juni 13:30 - 17:00 | 13:30 - 17:00
Adres: OK72, Oude Kraan 72
Plaats: Arnhem
Prijs: 25,--
Website: hestermacrander.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Oriëntatiemiddag Trainersopleiding Broedplaats Trainer Persoonli met startdatum 18.06.22
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem, en ook online

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK/ondernemingsnummer: 09196466