Menu

Online snelcursus Verbindende Communicatie
09.06.22

Tijdens deze tweedaagse training leer je de principes van Verbindende Communicatie toepassen; zowel het verbindend spreken als het empathisch luisteren. Nadien kan je zelf aan de slag met Verbindende Communicatie. Voor de training doorloop je een e-learning module waarin je kennismaakt met de basisinzichten achter Verbindende Communicatie. De e-learning duurt ongeveer een uurtje en kan je makkelijk volgen vanop je laptop, tablet of smartphone.
Na de tweedaagse volg je een gratis tien-weken-programma, alleen of samen met buddy’s. Dit zorgt ervoor dat je wat je geleerd hebt, ook goed onder de knie krijgt. Heb je deze module vervolledig dan nodigen we je uit voor een test. Als je hierdoor kan aantonen dat je Verbindende Communicatie hebt geïntegreerd, ontvang je van ons een certificaat.

Het verloop van een online training lijkt op een echte training. Je maakt eerst kennis met de bouwstenen, oefent dan de geleerde vaardigheden in kleine groepjes. Je kan vragen stellen aan de trainer.

Praktische informatie

Start Datum: 09.06.22
Datum/Tijd: 9 en 10 juni 2022 | 9.30 - 16 uur
Adres: Online
Plaats:
Prijs: 230 euro
Website: www.humanmatters.eu


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Online snelcursus Verbindende Communicatie met startdatum 09.06.22
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Erwin Tielemans

Erwin Tielemans

Begoniastraat 30
B2627 Antwerpen-Brussel
+32 474 360 360
+32 474 360 360

erwin AT humanmatters DOT eu

www.humanmatters.eu/nl/ons-aanbod/open-aanbod

KvK/ondernemingsnummer: