Menu

Introductie training Geweldloze Communicatie (dag 1)
09.09.22

Equanimity biedt twee 1-daagse trainingen aan die elkaar opvolgen. In de Introductietraining maak je in een kleine groep kennis met het model van Marshall Rosenberg. We gaan in op de theorie maar vooral ook aan de slag met praktische oefeningen aan de hand van alledaagse voorbeelden en herkenbare situaties. Je krijgt meer inzicht in wat voor jou de belangrijke drijfveren zijn die achter je gedrag, waarnemingen en manier van communiceren zitten, en welke valkuilen ertoe leiden dat gesprekken een vervelende wending nemen of ervoor zorgen dat je niet echt gezien of gehoord wordt.

Voor degenen die al een Introductietraining hebben gevolgd is er de 1-daagse Verdiepingstraining. Hierin gaan we dieper in op empathie en empathisch luisteren, jezelf eerlijk uiten en leer je hoe je om kunt gaan met triggers en gevoelens van boosheid, schuld en schaamte. Ook verdiepen we ons in hoe we met de boosheid of frustratie van anderen om kunnen gaan, zonder onszelf hiervoor verantwoordelijk te maken of de situatie te laten escaleren.

Omdat we de trainingen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk willen maken hanteren we verschillende prijsniveau’s. Heb je hier een vraag over, vermeld dit dan in het opmerkingen veld. Na het versturen van het aanmeldformulier ontvang je binnen enkele dagen een bevestigingsmail met een betaalverzoek. Zodra je betaling binnen is, is je inschrijving definitief.

Alle trainingen van Equanimity vinden plaats in Centrum voor bewustwording De Vrijman (Jan Vrijmanstraat 339) in Amsterdam (IJburg).

Praktische informatie

Start Datum: 09.09.22
Datum/Tijd: | 09:30u - 16:30u
Adres: Jan Vrijmanstraat 339
Plaats: Amsterdam
Prijs: Beperkt budget: € 90 / Particulieren: € 120 / ZZP-ers/Werkgevers: € 150
Website: equanimity.nu


Boris Nauta

Boris Nauta

Tip Maruggstraat 10
1087 VR Amsterdam

0639422005

boris AT equanimity DOT nu

www.equanimity.nu/

KvK/ondernemingsnummer: 34366414