Menu

Integratieve coaching
23.09.21

Voor de Levenskunstenaar die al een paar jaar bezig is met het onderzoeken en eigen maken van het gedachtegoed van geweldloze en verbindende communicatie. Wanneer je nòg verder wil verdiepen is dit wellicht iets voor jou.


Na het afsluiten van onze jaartraining in Verbindende Communicatie, kwam de vraag vanuit de deelnemers om een vervolg op ‘Levenskunst'. Iets wat aan zou kunnen sluiten daarop. 
Daarop heb ik een onderzoekstraject ontwikkelt wat misschien voor jou ook interessant kan zijn. Dus ook als je op andere plekken training hebt gevolgd ben je welkom. In vertrouwen dat iedere deelnemer een eigen grond heeft gevonden in het gedachtegoed en veel in huis heeft om de handvatten verder toe te passen in leven,  werk en de keuzes die je daarin maakt. 

Hoe ziet dat er uit?

We tunen in op hoe jij het gedachtegoed nu leeft en welke obstakels je daarin tegenkomt. We onderzoeken deze ahv diverse oefeningen, miniopstellingen, begeleide coaching en elkaar coachend. 
En met name zou ik wat je tegenkomt, willen onderzoeken in het licht van wat je in de wereld wilt zetten met het gedachtegoed. 

Marshall Rosenberg had een duidelijke droom voor ogen, maar wat is jouw droom? Jouw wens voor jezelf, je werk, familie of de organisatie waarvoor je werkt? Hierin laten we ons inspireren door de vertaalde versie van de Core Commitmens ontwikkeld door Miki Kashtan, een bevlogen NVC trainer uit Amerika.  Zie www.mikikashtan.org
Een inspirerend document waarin zij 20 kern commitments of verbintenissen heeft gespecificeerd met betrekking tot jezelf, gericht op anderen en met betrekking tot het leven zelf. Ieder commitment heeft zóveel in zich om te onderzoeken, je zou er ook zo een heel jaar mee kunnen vullen maar voor nu beperken we ons  tot 4 bijeenkomsten ter kennismaking.

Data
donderdag 23 sept. 15.00-19.00 uur
vrijdag 15 oktober 14.00-18.00 uur
donderdag 11 november 15.00-19.00 uur
donderdag 9 december 15.00-19.00 uur
Je ontvangt tussentijdse persoonlijke overdenkingen of opdrachten op maat. Na 4 x evalueren we en kijken of een vervolg wenselijk is.

Je investering:
Voor de 4 bijeenkomsten betaal je €320,- incl. btw, koffie/thee versnaperingen en certificaat.
Mocht je vragen hebben of over een krap bij kas tarief willen overleggen dan hoor ik het graag.

Praktische informatie

Start Datum: 23.09.21
Datum/Tijd: divers |
Adres:
Plaats: Arnhem
Prijs: 320,-
Website: www.stilts.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Integratieve coaching met startdatum 23.09.21
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Helmie Willems

Helmie Willems

Hans Tiemeijerhof 17
6836MK Arnhem
06-10877692

stiltstraining AT gmail DOT com

www.stilts.nl

KvK/ondernemingsnummer: