Menu

GEWELDLOZE COMMUNICATIE RETREAT
11.09.22

Ben je op zoek naar meer gemak in het ervaren van zelfcompassie?
Hoe kom je het makkelijkst thuis in jezelf?
Hoe kan je je eigen steunpilaar zijn, naast jezelf staan, degene zijn waar je op kan rekenen?

Geweldloze Communicatie met jezelf is de basis van Geweldloze Communicatie met anderen. In dit retreat is er gelegenheid om met empathie de verschillende delen in jezelf te verhelderen en begrijpen. Hoe kun je verschillende kanten in jezelf gaan zien, verwelkomen en integreren? Als je bruggen kunt slaan tussen verschillende delen van jezelf, kun je je vanuit bewustzijn, compassie en acceptatie verbinden met de heelheid in jezelf.
We bieden verschillende ingangen om bij te dragen aan meer helderheid en heelheid in jezelf, zodat je tools kunt ontwikkelen die bij jou passen en die je in je dagelijks leven kunt gebruiken. Het retreat is een combinatie van Geweldloze Communicatie, mindfulness, zelfcompassie en verschillende methodes om Geweldloze Communicatie op een natuurlijke manier te integreren.

Voor wie? Voor ieder die op zoek is naar:
meer zelfacceptatie
inzicht in het onbewuste en in onbewuste ‘vergiet-behoeften’
meer aanwezigheid hier en nu
meer capaciteit om aanwezig te blijven in dit moment in contact

Trainers: Yvonne Jeucken en Dionne Verbeet (beide internationaal gecertificeerd en aangesloten bij de CNVC)

Lokatie: Hof Oberlethe. Wardenburg in Duitsland (1,5 uur vanaf Groningen, 3 uur vanaf Utrecht): een grote zaal op een rustige plek zonder andere groepen. We hebben de hele week een zeer ruime langwerpige zaal (260m2) met een lange wand van glas om het groene uitzicht te zien.

Groep: minimaal 12, maximaal 18 deelnemers

Data en tijden: het retreat is ivm covid verplaatst naar september. Zondag 11 tot vrijdag 16 september 2022. Start zondag eind van de middag met diner, einde vrijdagmiddag na de lunch.
Verzoek voor inschrijving: tenminste 10 dagen training Geweldloze Communicatie (bij voorkeur bij een CNVC internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie). Heb je minder dagen training gedaan en wil je er graag bij zijn? Neem dan even contact met ons op.

Kosten voor de training (exclusief accommodatie): volgt binnenkort

Annuleringsvoorwaarden: je kunt tot 30 dagen tevoren zonder reden gratis annuleren. Indien je je lastminute af moet melden ivm covid-gerelateerde klachten krijg je volledige restitutie. Als wij het retreat annuleren (ivm covid of te weinig aanmeldingen) krijg je ook volledige restitutie.

COVID-19: Hof Oberlethe werkt volgens de huidige AHA regels en checkt bij aanvang je QR code van vaccinatie/herstelde covid of negatieve test.

Meer informatie en inschrijving: mail naar info@hartigetaal.nl (Yvonne Jeucken) of fluxcc@live.com (Dionne Verbeet)
Zie ook: http://www.hartigetaal.nl/agenda/27-maart-tot-3-april-2022-geweldloze-communicatie-retreat/

Praktische informatie

Start Datum: 11.09.22
Datum/Tijd: 11-16 september 2022 |
Adres: Duitsland, Hof Oberlethe, Wardenburg
Plaats:
Prijs:
Website: www.hartigetaal.nl


Yvonne Jeucken

Yvonne Jeucken


Groningen


info AT hartigetaal DOT nl

www.hartigetaal.nl

KvK/ondernemingsnummer: