Menu

GEWELDLOZE COMMUNICATIE RETREAT
11.09.22

Ben je op zoek naar meer gemak in het ervaren van zelfcompassie?
Hoe kom je het makkelijkst thuis in jezelf?
Hoe kan je je eigen steunpilaar zijn, naast jezelf staan, degene zijn waar je op kan rekenen?

Geweldloze Communicatie met jezelf is de basis van Geweldloze Communicatie met anderen. In dit retreat is er gelegenheid om met empathie de verschillende delen in jezelf te verhelderen en begrijpen. Hoe kun je verschillende kanten in jezelf gaan zien, verwelkomen en integreren? Als je bruggen kunt slaan tussen verschillende delen van jezelf, kun je je vanuit bewustzijn, compassie en acceptatie verbinden met de heelheid in jezelf.
We bieden verschillende ingangen om bij te dragen aan meer helderheid en heelheid in jezelf, zodat je tools kunt ontwikkelen die bij jou passen en die je in je dagelijks leven kunt gebruiken. Het retreat is een combinatie van Geweldloze Communicatie, mindfulness, zelfcompassie en verschillende methodes om Geweldloze Communicatie op een natuurlijke manier te integreren.

Voor wie? Voor ieder die op zoek is naar:
meer zelfacceptatie
inzicht in het onbewuste en in onbewuste ‘vergiet-behoeften’
meer aanwezigheid hier en nu
meer capaciteit om aanwezig te blijven in dit moment in contact

Trainers: Yvonne Jeucken en Dionne Verbeet (beide internationaal gecertificeerd en aangesloten bij de CNVC)

Lokatie: Hof Oberlethe. Wardenburg in Duitsland (1,5 uur vanaf Groningen, 3 uur vanaf Utrecht): een grote zaal op een rustige plek zonder andere groepen. We hebben de hele week een zeer ruime langwerpige zaal (260m2) met een lange wand van glas om het groene uitzicht te zien.

Groep: minimaal 12, maximaal 18 deelnemers

Data en tijden: Zondag 11 tot vrijdag 16 september 2022 (het retreat is ivm covid verplaatst van maart naar september). Start zondag eind van de middag met diner, einde vrijdagmiddag na de lunch.
Voorwaarde voor inschrijving: 2 of meer dagen training Geweldloze Communicatie (bij voorkeur bij een CNVC gecertificeerd trainer). Heb je minder training gedaan en wil je er graag bij zijn? Neem dan alsjeblieft even contact met ons op.

Kosten voor de training
Kosten voor de training (exclusief accommodatie): 715€ voor particulieren, 890€ voor ZZP’ers (zie informatie over tarieven)
Kosten voor de accommodatie: 510€ voor de hele week op een gedeelde kamer inclusief alle maaltijden. 1 persoons-kamers zijn beschikbaar voor een meerprijs van 20€/nacht. Er zijn ook een paar 4 persoonskamers aanwezig voor wie graag iets minder betaalt.
Vroegboekkorting: bij inschrijving vo0r 1 mei 2022 ontvang je 50€ korting

COVID-19: Hof Oberlethe werkt op het moment volgens de huidige AHA regels en checkt bij aanvang je QR code van vaccinatie/herstelde covid of negatieve test. Hoe dat in september is, weten we dan.

Meer informatie en inschrijving:
Zie voor details website: http://www.hartigetaal.nl/agenda/11-tot-16-september-2022-geweldloze-communicatie-retreat/
Mail voor inschrijving naar info@hartigetaal.nl (Yvonne Jeucken) of fluxcc@live.com (Dionne Verbeet)

Praktische informatie

Start Datum: 11.09.22
Datum/Tijd: 11-16 september 2022 |
Adres: Duitsland, Hof Oberlethe, Wardenburg, een uur over de grens
Plaats:
Prijs:
Website: www.hartigetaal.nl


Yvonne Jeucken

Yvonne Jeucken


Groningen


info AT hartigetaal DOT nl

www.hartigetaal.nl

KvK/ondernemingsnummer: