Menu

Aan de slag met je kernovertuigingen.
07.01.22

Aan de slag met je kernovertuigingen.

Als kind ontwikkelen we ideeën over hoe de wereld in elkaar zit, en ontwikkelen we gedachten over wie we zijn als mens. Deze ideeën en gedachten helpen ons om de wereld om ons heen te begrijpen en om te voorspellen wat er kan gebeuren. Deze gedachten en ideeën worden steeds meer onze waarheid. We gaan ze zelf geloven, bijvoorbeeld: “mensen zijn van nature goed”, “als ik maar hard werkt, kan ik alles bereiken”, “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik kan het”. Deze overtuigingen helpen ons.

Andere overtuigingen belemmeren ons. Voorbeelden van kernovertuigingen die ons klein houden zijn: “ik ben een slechte spreker voor de groep”, “ik heb twee linkerhanden”, “ik ben niet interessant voor anderen”, “ik ben voor een dubbeltje geboren, dus ik word nooit een kwartje”.

We leren deze overtuigingen -onbewust en vaak onbedoeld- van onze ouders, opvoeders, docenten, vrienden, en andere belangrijke mensen in ons leven. Naast deze rolmodellen, hebben ook de belangrijke (traumatische) gebeurtenissen en onze cultuur invloed op onze overtuigingen. In deze training leer je je eigen kernovertuigingen kennen en ga je aan de slag met een van deze overtuigingen en leer je deze te transformeren zodat ze steeds minder in de weg staan van dat wat je graag wilt bereiken. Voor deze training heb je een basis in verbindende communicatie nodig.

Locatie: Zwolle

Trainers: Suzanne Nederlof en Judith Bos

Praktische informatie

Start Datum: 07.01.22
Datum/Tijd: vrijdag 7 januari 2022 | 09.30 uur - 17.00 uur
Adres:
Plaats: Zwolle
Prijs: €235,- excl. BTW
Website: www.accentmediation.nl en www.empatilya.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Aan de slag met je kernovertuigingen. met startdatum 07.01.22
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Judith Bos

Judith Bos

Leonard Springerlaan 1
9727 KB Groningen
0612845397

info AT accentmediation DOT nl

www.accentmediation.nl

KvK/ondernemingsnummer: 02084499