Menu

Retraite Geweldloze Communicatie en zelfcompassie
25.02.24

Wil je overtuigingen onderzoeken die vertrouwen en verbinding beperken?
Wil je je verbinden met je natuurlijke zelf, vanuit compassie en respect voor je zelfbescherming?
Hoe kom je thuis in jezelf en kun je je afstemmen op je levensenergie?

Geweldloze Communicatie met jezelf is de basis van Geweldloze Communicatie met anderen. In deze retraite is er gelegenheid om met empathie de verschillende delen in jezelf te verhelderen en begrijpen. Hoe kun je verschillende kanten in jezelf gaan zien, verwelkomen en integreren? Als je bruggen kunt zien tussen verschillende dualiteiten in jezelf, kun je je vanuit bewustzijn, compassie en acceptatie verbinden met jezelf. 

Geweldloze Communicatie belichamen betekent volledig aanwezig zijn bij jezelf en je lichaam, ook in het contact met de ander, vanuit het bewustzijn dat jij en de ander er allebei toe doen. In welke mate doe jij ertoe, voor jezelf? In welke mate lukt het je om aanwezig te blijven bij jezelf in het contact met de ander? Zelf-acceptatie helpt om een betere relatie met jezelf én anderen te krijgen. Je lichaam is een essentieel deel om die heelheid te ervaren.

Hoe:
Vertragen, verdiepen, verstillen, voelen, verlangen. Het programma is een combinatie van dyads, ervaringsoefeningen, inquiry, meditaties, fysieke oefeningen, aikido en reflectietijd. We bieden verschillende ingangen om bij te dragen aan compassie voor jezelf, je lichaam en je zelfbescherming, zodat je tools kunt ontwikkelen die bij jou passen en die je in je dagelijks leven kunt gebruiken. Mensen en theorieën die ons hierbij inspireerden zijn onder andere: Marshall Rosenberg, Eugene Gendlin, David Weinstock, Wendy Palmer, Tara Brach, Daniel Siegel, Byron Katie, Peter Levine, Robert Gonzales.

Voor wie:
Deze retraite is voor ieder die tenminste 2 dagen introductietraining Geweldloze Communicatie bij een CNVC gecertificeerd trainer heeft gevolgd en vaardigheid en verdieping zoekt; verdieping en vertraging in zelfcompassie, zelfacceptatie, inzicht in het onbewuste en vertrouwen in de capaciteit om aanwezig te blijven in contact. Neem gerust even contact met (een van ) ons op.

Trainers: Yvonne Jeucken en Dionne Verbeet (beide internationaal gecertificeerd en aangesloten bij de CNVC)

Kosten voor de accommodatie: 490€ voor de hele periode op een gedeelde kamer met eigen badkamer inclusief alle maaltijden. 1 persoons-kamers zijn beschikbaar voor een meerprijs van 22€/nacht. Als je graag iets minder betaalt zijn er ook 1, 2 of 4 persoons-kamers met gedeelde badkamer, een dormitory of je kunt je tent opzetten naast het meertje

Praktische informatie

Start Datum: 25.02.24
Datum/Tijd: tot lunch donderdag 1 maart | zondag start 18uur met diner tot donderdag lunch
Adres: Hof Oberlethe, Wardenburger Straße 24, 26203
Plaats: Wardenburg, Duitsland (,uur van Groningen; uur vanaf Utrecht)
Prijs: 715€ voor particulieren, 890€ voor ZZPer (excl accommodatie) 1470€ organisatie
Website: www.hartigetaal.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Retraite Geweldloze Communicatie en zelfcompassie met startdatum 25.02.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Dionne Verbeet

Dionne Verbeet

Havenstraat 27
3311 JL Dordrecht

0629158184

fluxcc AT live DOT com / dionne AT ai-opener DOT nl

www.ai-opener.nl

KvK/ondernemingsnummer: 62307266