Menu

Leergang Verbindend Leiderschap
12.05.22

“De kern van verbindend leiderschap is empathie wat genoemd wordt als de belangrijkste competentie binnen organisaties voor de komende vijf jaar.”

Jouw intenties en kwaliteiten als leider bepalen voor een groot deel het succes dat je weet te realiseren. Ben jij een inspirator voor je teamleden, collega’s en samenwerkingspartners? En kun je bijdragen aan het optimaal realiseren van de organisatiedoelen én een mooiere wereld?

In de leergang Verbindend Leiderschap ondersteunen we jou om de leider te worden die je wenst te zijn. Je krijgt een brede en effectieve toolbox aangereikt die het hart van verbinding raakt. We werken vanuit het paradigma waarbij ieders behoefte ertoe doet en synergie het streven is. Steeds meer leidinggevenden ervaren de meerwaarde hiervan voor zichzelf, hun team en organisatie.

We garanderen je een inspirerend leerklimaat waarbij volop tijd is voor uitwisseling en intervisie met elkaar. Bij de start kies je een eigen project of aandachtsgebied waarmee je gedurende de leergang het geleerde in de praktijk brengt. De resultaten daarvan presenteer je aan het eind.

Met als resultaat
Een forse stap voorwaarts in je leiderschapsontwikkeling waarbij jij uitdagende situaties als verbinder tegemoet treedt en samen tot effectieve oplossingen komt.

Voor wie
Leidinggevenden, managers, programma- en changemanagers, directeuren, bestuurders, ondernemers, onderwijsmanagers en teamleiders, met tien jaar of meer werkervaring.

Voorwaarden
Minimaal 2 dagen introductietraining Verbindende Communicatie (in je werk) of vergelijkbaar. Op verzoek kan een speciaal introductieprogramma op maat worden samengesteld.

Opbouw van de training
De training bestaat uit 5 modules van 2 dagen met een tussentijd van circa 6 – 7 weken.
Deelnemers vormen met elkaar kleinere intervisiegroepen, die tussen de modules één keer bijeenkomen. In totaal beslaat deze leergang 20 dagdelen over een periode van ongeveer 8 maanden.

Werkwijze
In de training worden opdrachten afgewisseld met theoretische concepten en inzichten. Ervaringsgericht leren staat centraal naast uitwisseling tussen de deelnemers en trainers. Op deze manier willen we je ervaringen en vraagstukken vanuit verschillende perspectieven leren vertalen. Je brengt je eigen cases en vraagstukken in, zodat theorie en praktijk integreren. De principes en het gedachtegoed van Geweldloze of Verbindende Communicatie (Nonviolent Communication (NVC)) vormen de rode draad van de training. Bij aanvang krijg je materiaal uitgereikt waaronder de NVC feedbackbox. Daarmee ga je in je intervisiegroep aan de slag.

Aantal deelnemers
8 – 12 personen

Data

Leergang voorjaar 2022 (Westbroek)

Blok 1: 12 en 13 mei 2022
Blok 2: 30 juni en 1 juli 2022
Blok 3: 8 en 9 september 2022
Blok 4: 3 en 4 november 2022
Blok 5: 19 en 20 december 2022

Locatie
De leergang wordt gegeven op een inspirerende plek middenin de polder bij Utrecht: De Quality of Life Company, Kerkdijk 156, Westbroek.

Investering
De kosten voor de training bedragen voor organisaties: €5.000,- en voor ZZP-ers/ particulieren: €4.000,- . Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Dit is inclusief consumpties, lunches, diner tijdens de eerste en laatste module en studiematerialen (waaronder een boek en de NVC-feedbackbox). Mochten de kosten een probleem zijn voor jou of je organisatie dan vragen we je contact met ons op te nemen. We kijken graag samen naar een oplossing.

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Annulering
Bij annulering door de deelnemer voor een maand voor aanvang van de training wordt het betaalde bedrag teruggestort minus administratiekosten van €100,-. Bij annulering na een maand voor aanvang van de training wordt het betaalde bedrag minus de administratiekosten van €100,- teruggestort als je zelf een andere betalende deelnemer vindt of je plaats door iemand van de wachtlijst kan worden ingenomen.

Informatie en inschrijven
Voor vragen en overleg kun je contact met ons opnemen:
Martin van der Meulen, 06 – 16 91 44 52, martin@ai-opener.nl
Jenny Giezeman, 0032-4 79 21 70 36, jenny@ai-opener.be

Inschrijven kan via het mailen van het aanmeldingsformulier naar secretariaat@ai-opener.nl. Na ontvangst van je aanmeldingsformulier heb je een telefonisch intakegesprek met één van de trainers. Het doel hiervan is om jouw leervragen en motivatie te bespreken en samen te bekijken of de training aansluit bij je verwachtingen.

Praktische informatie

Start Datum: 12.05.22
Datum/Tijd: 12+13/5, 30/6+1/7, 8+9/9 3+4/11, 19+20/12 (2022) |
Adres:
Plaats: Westbroek (Utrecht)
Prijs: De kosten voor de training bedragen voor organisaties: €5.000,- en voor ZZP-ers/ particulieren: €4.0
Website: www.ai-opener.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Leergang Verbindend Leiderschap met startdatum 12.05.22
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Martin vd Meulen

Martin vd Meulen

A.Duyklaan 7
3051 HA Rotterdam
0104650068

info AT ai-opener DOT nl

www.ai-opener.nl

KvK/ondernemingsnummer: 24357013