Menu

Van feedback naar echt gesprek
16.06.21

Constructieve feedback, feedforward, functioneringsgesprekken, beoordelingscyclus… er zijn allerlei woorden in omloop die gaan over hoe we op ons werk met elkaar delen hoe het loopt. En wat we daarin waarderen van elkaar én anders zouden willen. In steeds meer organisaties wordt het voeren van dit soort gesprekken losgekoppeld van functionerings- en beoordelingsgesprekken. De puzzel blijft: hoe zorgen we er samen voor dat talent wordt benut, erkenning en waardering worden uitgesproken en verandering in gedrag bespreekbaar wordt gemaakt?

In feite gaat het om de manier waarop we met elkaar, in een team en als organisatie kunnen leren. Op een veilige manier, met gelijkwaardigheid en de bereidheid bij beiden om zich te laten kennen.

In deze ONLINE training van 2 dagdelen gaan we aan de hand van een aantal principes en handvatten van Geweldloze Communicatie/Verbindende Communicatie aan de slag met het voeren van verbindende gesprekken in je organisatie.

Inhoud
Tijdens de training staan, via rollenspellen, theorie en allerlei oefeningen, de volgende onderwerpen centraal:

Hoe schakel je anderen in om jouw talenten te ontwikkelen? Hoe maak je concreet wat je wilt weten?
Hoe ontvang je gevraagde en ongevraagde informatie van anderen zo, dat je er samen van leert en uitkomt bij concrete, gezamenlijke afspraken voor de toekomst?
Hoe ontvang je van harte complimenten?
Hoe deel je informatie met een ander op een manier die bijdraagt aan veiligheid en leren?
Je gaat zelf aan de slag met je eigen werksituaties, ondersteund door de trainers en samen met andere deelnemers.

Met als resultaat
Zin en vaardigheid! Zin in het voeren van gesprekken over wat in je werk lekker loopt, waar je jouw talenten en die van collega’s kan versterken en waar je echt verandering zou willen. En vaardigheid om een of meerdere handvatten in de praktijk in te zetten.

Voor wie
Voor mensen zonder enige ervaring in Verbindende Communicatie die op zoek zijn naar handvatten om gesprekken te voeren die gericht zijn op verbinding, leren en samenwerken. En voor mensen mét ervaring in Verbindende Communicatie die op zoek zijn naar inspiratie om Verbindende Communicatie te laten werken in hun organisatie.

Trainer
Deze training wordt gegeven door Martin van der Meulen of Christiaan Zandt. Beiden zijn internationaal gecertificeerd als trainers in Geweldloze Communicatie.

Data
16 en 30 juni, 09:00 – 12:30 uur (pauze 10:30 – 11:00 uur), trainer: Martin van der Meulen

Praktische informatie
De training is van 09:00 – 12:30 uur (pauze 10:30 – 11.00 uur) in Zoom. Het minimum aantal deelnemers is 8.

Investering: Prijs voor particulieren € 175,-, voor ZZP-ers € 225,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 425,-.

Wil je contact met ons op nemen als de financiën een belemmering vormen voor jou of je organisatie om deel te kunnen nemen aan de training? Wij staan ervoor open om daar een gesprek over te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt. Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Meer informatie
Bel (06-123 456 75) of mail ons voor meer informatie.

Praktische informatie

Start Datum: 16.06.21
Datum/Tijd: 16 en 30 juni 2021 |
Adres:
Plaats: Online
Prijs: Prijs voor particulieren € 175,-, voor ZZP-ers € 225,- en voor deelnemers van wie de organisatie bet
Website: www.ai-opener.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Van feedback naar echt gesprek met startdatum 16.06.21
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Martin vd Meulen

Martin vd Meulen

A.Duyklaan 7
3051 HA Rotterdam
0104650068

info AT ai-opener DOT nl

www.ai-opener.nl

KvK/ondernemingsnummer: 24357013