Menu

GC Coaching opleiding
09.01.24

De GC Coaching opleiding is bedoeld voor mensen die een eigen coaching praktijk willen gaan starten of al hebben, of voor coaches die hun coaching kwaliteiten willen verbreden en verdiepen, en op een organische wijze de cliënt in staat stellen om hun eigen gezonde natuur te gaan leven.

Zelf heb ik in mijn hulpverleningspraktijk gemerkt dat er, door geweldloze communicatie (GC) ook bekend als verbindende communicatie, totaal andere gesprekken ontstaan. Ik heb geleerd aan te sluiten bij diepe overtuigingen van cliënten, die soms bijna verankerd lijken te zijn in iemands persoonlijkheid en het blijkt dat hier wel degelijk beweging en groei is te bereiken. Zowel de cliënt als ikzelf worden blij van deze communicatie die tot zelfverbinding en innerlijke kracht leidt. Met de technieken van GC in samenhang met een liefdevolle en professionele attitude is transformatie mogelijk.

Ik ben zelf zo gepassioneerd over GC en heb hier zulke bijzondere ervaringen in opgedaan, dat ik dit graag wil overdragen aan professionals, die ook op een structurele manier willen bijdragen aan het welzijn, gezondheid en geluk van mensen.

Deze training bestaat uit 10 bijeenkomsten in het eerste half jaar van 2022. We gaan met sterk verdiepende technieken aan de slag.

Onderwerpen en werkvormen:
Uitleg van het brein en de samenhang van lichaam en geest hierbij;
Het naar boven leren halen en vertalen van oordelen om zo tot de meest bloederige jakhalzen te komen, met als doel dat de oordelen volledig in het eigenaarschap komen;
Gevoelens durven te verdiepen tot in de kern van de pijn en leren bij pijn liefdevol en krachtig aanwezig te blijven, waarbij we ook beelden, visualisaties zullen gaan gebruiken;
Behoeften aan te reiken op het moment dat iemand daar ‘rijp’ voor is, de juiste balans leren te vinden in het proces van pijn en rouw naar hoop en perspectief;
Verschillende dansvloeren van Gina Lawrie en Bridget Belgrave;
Omgaan met schuld en schaamte;
Omgaan met boosheid, woede en agressie;
Vijandbeeld processen aansturen;
Mediation gesprekken voeren tussen echtparen en gezinssystemen;
Liefdevol en professioneel transformatie bereiken.

Praktische informatie

Start Datum: 09.01.24
Datum/Tijd: 9 jan, 23 jan, 6 feb, 27 feb, 19 maart, 2 april, 16 april, 7 mei, 21 mei, 4 juni 2024 | 09.00 - 17.00 uur
Adres: Rozenhof 33
Plaats: Dordrecht
Prijs: € 1895,- particulier, € 2495,- ZZP/leer-budget, € 3835,- bedrijf. Incl. syllabus,koffie/thee,lunch
Website: www.therabalvers.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor GC Coaching opleiding met startdatum 09.01.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Thera Balvers

Thera Balvers

Rozenhof 33
3311 JT Dordrecht
06-18156477

thera.balvers AT gmail DOT com

www.therabalvers.nl

KvK/ondernemingsnummer: 23092998