Menu

Zelfcompassie in Verbinding (weekendworkshop)
12.12.20

Deze weekendworkshop is bedoeld als vervolg voor deelnemers die minimaal een basiscursus of tweedaagse basisworkshop Geweldloze Communicatie hebben gevolgd.

Wanneer wij in het contact getriggerd raken, kan het moeilijk zijn om compassievol in verbinding te blijven met onszelf, en zo wordt het ook moeilijk authentiek en empathisch in contact te blijven met de ander.

In dit verdiepingsweekend werken we met schuld, schaamte en andere triggers, en onderzoeken we hoe we compassievol de verbinding kunnen maken met alles wat er in ons omgaat, en vanuit die verbinding het contact kunnen maken met de ander.

Tijdens deze workshop zal er veel aandacht zijn voor het maken van de verbinding met jezelf. Daarnaast zullen we ook in een dialoog oefenen, hoe in in verbinding te blijven met onszelf en de ander, wanneer wij ons getriggerd voelen. We zullen het weekend gronden in empathie en empathisch vaardigheden om het zo veilig te maken om samen de verbinding te maken met deze kwetsbare thema’s.


Sofie Bakker is internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie. Zij ontdekte GC in 2006, volgde ruim 80 workshopdagen bij nationale en internationale trainers en begon in 2010 zelf met het geven van trainingen.

Sofie: “Ik ben erop gericht praktische inzichten en vaardigheden over te brengen, die in het dagelijks leven met familieleden, collega’s, vrienden, kinderen en buren kunnen helpen om de verbinding met jezelf en de ander te maken en te onderhouden, wat er ook wordt gezegd of gedaan.”

Bij de cursus ontvang je een handout en samenvatting.
De weekendworkshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers, het maximum aantal deelnemers is 12.

Praktische informatie

Start Datum: 12.12.20
Datum/Tijd: 12 en 13 december; 10:00 - 17:00
Adres: Kanonsdijk 7
Plaats: Groenekan
Prijs: 150 - 300 euro, betaalt jouw werkgever: 400 euro ex bTW
Website: www.inverbinding.net


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Zelfcompassie in Verbinding (weekendworkshop) met startdatum 12.12.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Sofie Bakker

Sofie Bakker

Apollovlinder 57
3723 RJ Bilthoven
06 25354905

sofie AT inverbinding DOT net

www.inverbinding.net

KvK/ondernemingsnummer: 55353584