Menu

Weekendworkshop Geweldloze Communicatie
14.11.20

Geweldloze Communicatie is ontwikkeld door Marshall Rosenberg, en gericht op het tot stand brengen van een diepe, authentieke verbinding tussen mensen.
Je ontdekt hoe je jezelf eerlijk en verbindend kunt uiten, en empathisch kunt luisteren naar de woorden van de ander. Zo kun je een dialoog tot stand brengen waarin je elkaar echt hoort. En vanuit dat wederzijdse begrip kunnen er nieuwe oplossingen ontstaan.

Thema’s zullen oa zijn:
• Helemaal eerlijk zijn zonder oordelen.
• Empathisch luisteren, wat er ook wordt gezegd.
• Voor jezelf op komen
• Conflicten gebruiken om een diepe verbinding tot stand te brengen
• “ Nee ” zeggen en horen, op een manier die de verbinding vergroot
• Samen oplossingen vinden die voor iedereen werken.
• Compassievol te spreken met jezelf én anderen.
• Het voeren van een volledige dialoog

Sofie Bakker is internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie. Zij ontdekte GC in 2006, volgde ruim 80 workshopdagen bij nationale en internationale trainers en begon in 2010 zelf met het geven van trainingen.

Sofie: “Ik ben erop gericht praktische inzichten en vaardigheden over te brengen, die in het dagelijks leven met familieleden, collega’s, vrienden, kinderen en buren kunnen helpen om de verbinding met jezelf en de ander te maken en te onderhouden, wat er ook wordt gezegd of gedaan.”

Deelnemers:

"Door deze cursus ben ik empathisch gaan luisteren naar mijn kinderen en ik merk hoe zij zich daardoor steeds meer gaan uiten. Ook merk ik hoe ik steeds meer woorden geef aan mijn behoeften, aan wat ik nodig heb."

"Ik heb met volle teugen genoten van de basiscursus Geweldloze Communicatie. Ik vond je als docent heel helder en rustig en ik heb naast de oefeningen en het cursusmateriaal veel geleerd door slechts te kijken en te luisteren naar jouw manier van communiceren. Dankjewel voor de fijne manier waarop je ons begeleidde."

“Ik wil je laten weten dat ik erg enthousiast ben over de workshop van gisteren. Me verdiepen in geweldloze communicatie is een wens van mij die al wat langer bestaat. Mijn gevoel zegt me dat ik bij jou aan het goede adres bent. De manier waarop je gisteren de workshop deed, gaf me vertrouwen: je stond stevig voor de inhoud en stelde je tegelijkertijd adequaat kwetsbaar op, zodat we aan den lijve konden ondervinden wat geweldloze communicatie inhoudt. Graag tot ziens!”

Bij de cursus ontvang je een handout en samenvattingen van de inhoud van de avonden.
De weekendworkshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers, het maximum aantal deelnemers is 16.

Praktische informatie

Start Datum: 14.11.20
Datum/Tijd: 14 en 15 november: 10:00 - 17:00
Adres:
Plaats: omgeving Nijmegen
Prijs: 150 - 300 euro, betaalt jouw werkgever: 400 euro ex BTW
Website: www.inverbinding.net


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Weekendworkshop Geweldloze Communicatie met startdatum 14.11.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Sofie Bakker

Sofie Bakker

Apollovlinder 57
3723 RJ Bilthoven
06 25354905

sofie AT inverbinding DOT net

www.inverbinding.net

KvK/ondernemingsnummer: 55353584