Menu

Geweldl. Com. Zoomcafé Thema: De schoonheid van de behoefte
07.06.22

Wat in april 2020 begon als een experiment tijdens Corona, blijft in 2022: online oefenen in het Geweldloze Communicatie Zoom café. Zowel mensen mét als zonder ervaring schuiven aan in het café en gaan geïnspireerd weer door.
Oftewel zoals een van de deelnemers verwoorden: 'Het is laagdrempelig, ik hoef niet te reizen en heb een avond met verbinding en verdieping.

Wil je kennis maken of oefenen met de mogelijkheden van Geweldloze Communicatie? Kom dan naar het Geweldloze Communicatie zoomcafé. Ik begeleid het café en geef achtergrond informatie over de diverse thema's. Je kan oefenen in kleine groepjes en je ervaringen weer delen in de grote groep.

Thema: De schoonheid van de behoeften:
Wat betekent een behoefte voor jou of deze nu wel of niet vervuld is. Samen gaan we ontdekken welke schoonheid er in de behoefte zit. Als je spreekt vanuit die schoonheid zal je je meer vanuit een verlangen spreken en minder vanuit een gemis, een tekort.

Het café heeft een open tarief. Na afloop of vooraf bepaal je zelf hoeveel je wilt bijdragen. Zo wil ik het voor iedereen mogelijk maken om mee te doen en zo bijdragen aan verbinding en harmonie tussen mensen.
Na aanmelding ontvang je een link voor de betreffende bijeenkomst. Alle bijeenkomsten hebben hun eigen unieke link die verder niet gedeeld wordt. Op deze manier is de beveiliging optimaal.

Praktische informatie

Start Datum: 07.06.22
Datum/Tijd: Dinsdag 7 juni | 19.30 - 21.30 uur
Adres:
Plaats: online via Zoom
Prijs: open tarief
Website:


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Geweldl. Com. Zoomcafé Thema: De schoonheid van de behoefte met startdatum 07.06.22
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Monie Doodeman

Monie Doodeman

Troelstraweg 79
3732 CB De Bilt
030-2658470
06-10867091

info AT communicerenvanuitjehart DOT nl

www.communicerenvanuitjehart.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30260110