Menu

Empathie in elke vezel
20.03.21

In deze dagworkshop oefen je om empathisch te luisteren en leer je demonstreren dat je de ander hoort. Je gaat niets DOEN (zelfs niet je best), maar vooral ZIJN: aanwezig bij de ander en luisteren naar de essentie achter de woorden. Je oefent om ontspannen en alert contact te blijven maken met wat er leeft, om niet te worden opgeslorpt door de inhoud van de woorden, noch te worden verleid naar het hoofd te gaan.

“The purpose of listening is to aid the arising and continuing of the other’s own inwardly originating change process” – Eugene Gendlin

Er komt leven door de ander heen

Marshall Rosenberg zei dat we empathisch luisteren voor ons eigen welzijn. Met deze intentie weet je niet meer wie geeft of ontvangt. We doen het niet voor de spreker, want dat brengt hem of haar in de ondergeschikte positie, alsof die hulp nodig zou hebben. Er komt leven door de ander heen, en wij proberen onze eigen behoefte te vervullen om ons hiermee te verbinden. Het is een diep menselijke behoefte om in flow te willen zijn met de puurheid van de levensenergie die door de ander heen komt.


Meld je aan via deze website en ik verwijs je door naar Leon en Merita van Mook van 'Communiceren op Maat.' Zij handelen de uiteindelijke administratie en betalingen af.

Praktische informatie

Start Datum: 20.03.21
Datum/Tijd: 10.00 - 17.00 uur |
Adres:
Plaats: Beuningen
Prijs: Tussen € 80,-- en € 100,-- (incl. lunch)
Website: www.communicatiezin.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Empathie in elke vezel met startdatum 20.03.21
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Susana Rusch

Susana Rusch

Prins Hendriklaan 73
3721 AP Bilthoven
06 151 656 52

susana AT communicatiezin DOT nl

www.communicatiezin.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30201658