Menu

WEBINAR Oefenen in het wild: Hoe oefen je Geweldloze Communicati
02.07.20

Na mijn eerste workshop kwam ik vol enthousiasme thuis. Ik greep het eerste de beste gesprek met mijn vriendin aan om te oefenen met het gokken naar haar behoeften en het doen van verzoeken. Binnen een half uur verzuchtte zij: “Kun je nou weer normaal praten?”

Herkenbaar? Dat je iets ervaren hebt of misschien iets hebt gelezen, en besloten hebt dat je daar meer van wilt en dat je dus allerlei momenten wilt benutten om te oefenen met geweldloos communiceren? En dat dát dan meer dan eens niet leidt tot meer verbinding, maar tot machteloosheid en frustratie?

De Griekse dichter Archilochus schijnt eens gezegd te hebben: “We stijgen niet op tot het niveau van onze verwachtingen, maar we vallen terug op het niveau van onze training.” Mijn variant daarvan zou kunnen zijn: “Als ik in het water val, dan is het te laat om te oefenen met zwemmen.” Trappelen en om hulp roepen is het beste dat ik dan in huis heb. Kortom: om te oefenen helpt het om situaties op te zoeken waarin je ook kúnt oefenen.

In dit webinar zet ik samen met de groep en aan de hand van een aantal vaardigheden (zoals empathisch luisteren, oprecht uiten, behoeften identificeren en verzoeken doen) op een rij hoe je die in het alledaagse leven kunt oefenen

(Voor de goede orde: mijn toenmalige vriendin is inmiddels 15 jaar mijn vrouw. Wat ik vooral dank aan haar geduld en niet zozeer aan mijn leerproces :-))

Praktische informatie

Start Datum: 02.07.20
Datum/Tijd: 2 juli 2020
Adres:
Plaats: Bij jou thuis
Prijs: Prijs voor particulieren € 30,-, voor ZZP-ers € 50,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaa
Website: www.ai-opener.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor WEBINAR Oefenen in het wild: Hoe oefen je Geweldloze Communicati met startdatum 02.07.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Christiaan Zandt

Christiaan Zandt

Parklaan 32
9724 AR Groningen
0638787461

christiaan AT bisho DOT nl

www.bisho.nl

KvK/ondernemingsnummer: 02092533