Menu

Geweldloze Com. Zoomcafe Thema: Schuld en schaamte transformeren
08.06.20

We kunnen nu niet fysiek samen komen en toch vraagt deze tijd misschien wel juist dat we ons bewust zijn van onze communicatie. Hoe we ons uitdrukken kan invloed hebben op de contacten om ons heen. Wil je kennis maken of oefenen met de mogelijkheden van Geweldloze Communicatie? Kom dan naar het Geweldloze Communicatie zoomcafé. Ik begeleid het café en geef achtergrond informatie over de diverse thema's. Je kan oefenen in kleine groepjes en je ervaringen weer delen in de grote groep.

Schuld en schaamte transformeren: Schuld en schaamte kunnen een energie vretend effect op jou hebben. Hoe ga je om met deze gevoelens? Kan je de boodschap die ze hebben positief inzetten, zodat je weer energie krijgt?

Het café heeft een open tarief. Na afloop of vooraf bepaal je zelf hoeveel je wilt bijdragen. Zo wil ik in deze tijd bijdrage aan verbinding en harmonie tussen mensen.
Na aanmelding ontvang je een link voor de betreffende bijeenkomst. Alle bijeenkomsten hebben hun eigen unieke link die verder niet gedeeld wordt. Op deze manier is de beveiliging optimaal.

Praktische informatie

Start Datum: 08.06.20
Datum/Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Adres:
Plaats: online via Zoom
Prijs: open tarief
Website:


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Geweldloze Com. Zoomcafe Thema: Schuld en schaamte transformeren met startdatum 08.06.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Monie Doodeman

Monie Doodeman

Troelstraweg 79
3732 CB De Bilt
030-2658470
06-10867091

info AT communicerenvanuitjehart DOT nl

www.communicerenvanuitjehart.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30260110