Menu

Oefendag Geweldloze Communicatie
25.09.20

Als je merkt hoe waardevol Verbindende Communicatie voor jou is, én hoe lastig het soms is om in de praktijk naar die waarde te leven ….
Als je merkt dat je weer eens toe bent aan het oefenen van vaardigheden in een kleine groep met mensen die ook al ervaring hebben met Verbindende Communicatie…
Als je merkt dat het verdiepen van Verbindende Communicatie ook vragen met zich meebrengt waarover je van gedachten wilt wisselen…
Als je wilt oefenen met deze nieuwe taal voor de situaties op werk of thuis waarin je graag meer bij zou willen dragen aan verbinding of gehoord worden.

Dan biedt een oefendag jou een dag vol met het onderzoeken van je eigen casussen, oefenen van vaardigheden en inspiratie om te versterken in wat je in huis hebt!

Vorm

Iedere oefendag is los van andere oefendagen te volgen. Omdat de groepen, de vragen, de ervaringen en de thema’s wisselen, is de inhoud van iedere trainingsdag anders.

De vaste elementen die in de oefendagen aanwezig zijn:

Leerdoelen verzamelen, helder krijgen welke vaardigheden je zou willen oefenen of in welke situaties je meer verbinding zou willen creëren.
Oefeningen in tweetallen en plenair, gericht op zelf-empathie, helder uiten en empathisch luisteren
Uitwisseling over thema’s vanuit Geweldloze Communicatie (bijv. omgaan met triggers, conflict, gebruik van macht, van compromis naar synergie)
Specifieke aandacht voor het oefenen met eigen casussen
Evaluatie
Voorafgaand aan de oefendag ontvang je per e-mail vragen die je helpen om de dag zo effectief mogelijk te maken. Het proces van Geweldloze Communicatie, ontwikkeld door Marshall Rosenberg, is de rode draad bij deze training.

Voor wie
Iedereen die het gedachtegoed en de tools van Verbindende Communicatie op zijn werk of privé wil integreren en eerder tenminste twee dagen training heeft gevolgd bij een gecertificeerde trainer.

Trainer
Deze training wordt gegeven door Eva Maria Schneijderberg. Zij is internationaal gecertificeerd als trainer in Geweldloze Communicatie.

Data en locatie
25 september 2020 in Groningen, trainer: Christiaan Zandt

Praktische informatie
De training is van 9.15-16.30 uur. Het maximum aantal deelnemers is 12.

Tot 1 augustus 2020 bedraagt de prijs voor particulieren € 150,-, voor ZZP-ers € 200,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 375,-. Dit is inclusief trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch. Prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Per 1 augustus 2020 verhogen we, voor het eerst sinds zes en half jaar, de prijzen van onze trainingen om tegemoet te komen aan de inflatie. Vanaf die datum wordt de prijs voor particulieren € 175,-, voor ZZP-ers € 225,- en als je organisatie betaalt wordt de prijs € 425,-.

Als je voor 1 augustus inschrijft en betaalt voor een training later in het jaar gelden nog de ‘oude’ prijzen.

Mocht je je op basis van deze workshop willen inschrijven voor de Leergang Verbindend Coachen, dan ontvang je dit bedrag terug.

Wil je contact met ons op nemen als de financiën een belemmering vormen voor jou of je organisatie om deel te kunnen nemen aan de training? Wij staan ervoor open om daar een gesprek over te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt.

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Meer informatie
Bel (010-465 00 68) of mail ons voor meer informatie.

Praktische informatie

Start Datum: 25.09.20
Datum/Tijd: 25 september 2020
Adres:
Plaats: Groningen
Prijs: Prijs voor particulieren € 175,-, voor ZZP-ers € 225,- en als je organisatie betaalt € 425,-
Website: www.ai-opener.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Oefendag Geweldloze Communicatie met startdatum 25.09.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Christiaan Zandt

Christiaan Zandt

Parklaan 32
9724 AR Groningen
0638787461

christiaan AT bisho DOT nl

www.bisho.nl

KvK/ondernemingsnummer: 02092533