Menu

Introductie Verbindende Communicatie
16.03.20

Introductie en cursus Verbindende Communicatie:

Op 16 en 23 maart, van 9.30 tot 12 uur geven Saskia Kooijman en Marianque den Draak een introductie les met daarna een mogelijkheid tot het volgen van een korte cursus.

Verbindend Communiceren of Geweldloos Communiceren is een eenvoudige, waardevolle methode met een enorme diepgang. Deze introductie en eventueel opvolgende cursus wordt gegeven op initiatief van een lid van de antroposofische vereniging in Arnhem en is open voor iedereen die geïnteresseerd is.

"De methode richt zich op de communicatie met jezelf en de ander en op bewustzijnsontwikkeling. Het is toepasbaar in elke relatie: met jezelf, je partner, collega's, kinderen en klanten. Je kan Verbindende Communicatie gebruiken als een oefenweg om de wereld van je ziel en die van de ander te verkennen. De korte cursus geeft direct al inzicht en blijvend resultaat.

Saskia Kooijman begeleidt de bijeenkomsten: "Dit proces is voor mij een bron van leren, groei, heling, verbinding, avontuur, gezamenlijkheid, dankbaarheid en innerlijke vrede en vreugde." Marianque den Draak is haar sidekick.

De kosten voor de introductieles, op 16 en 23 maart, bedragen €10,- ten bate van de antroposofische vereniging.
Bij voldoende interesse, 4-8 personen, zouden we twee weken later al een korte cursus van 4 of 6x tweewekelijks kunnen starten. Kosten cursus €20 per keer.

Praktische informatie

Start Datum: 16.03.20
Datum/Tijd:
Adres: Paul Krugerstraat 13
Plaats: Oosterbeek
Prijs: € 10
Website:


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Introductie Verbindende Communicatie met startdatum 16.03.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Saskia Kooijman

Saskia Kooijman

Paul Krugerstraat 13
6861 CR Oosterbeek

06-40575172

saskiakooijman AT hotmail DOT com

KvK/ondernemingsnummer: 55012132