Menu

Themadag: Angst schuld en schaamte
13.01.24

Deze dag maken we een verdiepingsslag op zelfcompassie door te kijken naar schuldgevoel en naar meta-overtuigingen die we over onszelf hebben. Deze dag is deels gebaseerd op werk van Robert Gonzales, die gespecialiseerd is in retraites waarbij diepe zelf-verbinding centraal staat.

Om te beginnen kijken we of er een herhaling nodig is, zodat de basis van zelf-empathie helder is voor iedereen. Daarna wordt het thema van de dag geintroduceerd door een rollenspel in stemmetjes in je hoofd (de "kiezer-opvoeder"). Daarna gaan we inzoomen op schaamte en kwetsbaarheid, waarna we toekomen aan meta-overtuigingen die we allemaal mee dragen ons leven lang. Voorbeelden zijn "Ik ben niet goed genoeg" of "Ik mag er niet zijn". We gaan op tenminste twee manieren kijken of de meta-overtuigingen te verzachten zijn. Ruimte voor wat er gebeurt staat centraal in deze themadag.

Trainer Niels Gorisse is gecertificeerd trainer geweldloze communicatie. Meer informatie en direct online inschrijven kan op de website link hieronder. Je bent van harte welkom!

Praktische informatie

Start Datum: 13.01.24
Datum/Tijd: |
Adres: Zie onderstaande website
Plaats: Online
Prijs: Zie onderstaande website
Website: www.geweldlozecommunicatie.com


Niels Gorisse

Niels Gorisse


Utrecht Eindhoven Dordrecht Breda online


Kijk voor alle informatie svp op @ www.geweldlozecommunicatie.com

www.geweldlozecommunicatie.com

KvK/ondernemingsnummer: 30278707