Menu

Van angst naar vertrouwen: meta-overtuigingen
25.04.20

Deze dag maken we een verdiepingsslag op zelfcompassie door te kijken naar schuldgevoel en naar meta-overtuigingen die we over onszelf hebben. Deze dag is deels gebaseerd op werk van Robert Gonzales, die gespecialiseerd is in retraites waarbij diepe zelf-verbinding centraal staat.

Om te beginnen kijken we of er een herhaling nodig is, zodat de basis van zelf-empathie helder is voor iedereen. Daarna wordt het thema van de dag geintroduceerd door een rollenspel in stemmetjes in je hoofd (de "kiezer-opvoeder"). Daarna gaan we inzoomen op schaamte en kwetsbaarheid, waarna we toekomen aan meta-overtuigingen die we allemaal mee dragen ons leven lang. Voorbeelden zijn "Ik ben niet goed genoeg" of "Ik mag er niet zijn". We gaan op tenminste twee manieren kijken of de meta-overtuigingen te verzachten zijn. Ruimte voor wat er gebeurt staat centraal in deze themadag.

Trainer Niels Gorisse is gecertificeerd trainer geweldloze communicatie.

Je bent van harte welkom! Meer informatie en direct online inschrijven kan op de website link hieronder.

Praktische informatie

Start Datum: 25.04.20
Datum/Tijd:
Locatie: Breda
Adres:
Plaats: Breda
Prijs:
Website: www.verbindendecommunicatie.com


* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Niels Gorisse

Niels Gorisse


Eindhoven, Breda


verzoek AT verbindendecommunicatie DOT com

www.verbindendecommunicatie.com

KvK nr: 30278707