Menu

Workshop 'Communiceren vanuit je hart' Tijdens GC fest
08.02.20

Hoe kan je in verbinding blijven met jezelf en de ander?
Allemaal zijn we op zoek naar contact, naar verbinding. Waarom lukt dat dan niet altijd? Wat kan het contact in de weg zitten en wat kan je doen om wel verbinding te krijgen? Hoe breng je jouw boodschap zo over dat er gehoord kan worden wat er in je hart leeft. En dat wat je wilt zeggen ook zo over komt als je bedoeld hebt.
Woorden kunnen verwijdering brengen en ze helpen ons ook om die verbinding tot stand te brengen.
Tijdens deze workshop gaan we spelen met oordelen, onderzoeken we de boodschap die gezegd wil worden en ontdekken we hoe op een andere manier luisteren al ondersteunend kan zijn aan verbinding maken of houden. Door Geweldloze Communicatie toe te passen kan je vanuit je hart spreken. Met nieuwe ideeën en mogelijkheden ga je weer naar huis om daar de verbinding te maken die je graag wilt.

Deze workshop is onderdeel van het GC Festival in Centrum Djoj te Rotterdam. Ga voor meer informatie, het programma & boekingen naar www.djoj.nl. Er is tijdens het festival een aantrekkelijke informatie- & boekenmarkt en heerlijke bananencake. Je treft mij 8 februari 2020 met veel collega's in Centrum Djoj.

Geweldloze Communicatie, de taal van het hart, is ontwikkeld door Marshall Rosenberg.

Praktische informatie

Start Datum: 08.02.20
Datum/Tijd: 10.30 - 12.30
Adres:
Plaats: Rotterdam
Prijs: 95,- / € 75,- / € 59,-
Website: www.djoj.nl


Monie Doodeman

Monie Doodeman

Troelstraweg 79
3732 CB De Bilt
030-2658470
06-10867091

info AT communicerenvanuitjehart DOT nl

www.communicerenvanuitjehart.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30260110