Menu

Basistweedaagse
08.05.20

Verbinding is zo fijn!

Verbindende Communicatie reikt verder dan tactisch communiceren. Het gaat om een houding: minder vanuit triggers reageren, maar vanuit rust en zelfverbinding. Aanvallend of defensief gedrag kun je veranderen. Primair versterkt Verbindende Communicatie de verbinding met jezelf, waardoor je meer verantwoordelijkheid kunt nemen voor wat jij wenst, en vergroot het de kans op positieve verbinding met de ander.
In de opvoeding, in liefdesrelaties, op de werkvloer: we zijn allemaal mensen met fundamentele behoeften die ertoe doen.
Deze methode is geschikt voor privépersonen en in organisaties als middel voor bewustzijnsontwikkeling, versterking assertiviteit, emotie-regulatie, empowerment, conflicthantering, conflictpreventie, bemiddeling (mediation), zelfzorg, onderhandeling, feedback, teamvorming. (Denk voor organisaties aan: lezingen en / of trainingen op studiedagen / symposia)Ondanks mogelijke machtsongelijkheid is in deze methode sprake van absolute menselijke gelijkwaardigheid. Dat is de kracht ervan.

De basis: In twee dagen krijg je een introductie op Verbindende Communicatie en leer je de essentie kennen.
Daarna kun je meedoen met de thematweedaagsen, die ik samen met Helmie Willems geef.verbindende communicatieTrainingsstijl: Mijn trainingen zijn ervaringsgericht. Ik sta in mijn aanpak bekend om: humor, veiligheid, concreetheid. Mijn stijl van trainen is dus concreet, praktisch, veel doen, met enige humor. Mijn achtergrond is -al sinds 1985- docent theater en docent Nederlands. Ik ben dus didactisch zeer onderlegd en heb veel ervaring in het geven van lessen, workshops en trainingen. Ik houd van creatieve processen, dat wil zeggen dat ik het speelse en intuïtieve in een proces belangrijk vind. Bij mij is daarom geen training hetzelfde ;).

Ik heb in de training aandacht voor wie jij bent en wat jij kunt leren. Ik leer je dus een en ander, zodat je er in je eigen leven verder mee kunt.

Praktische informatie

Start Datum: 08.05.20
Datum/Tijd: Vrijdag 8 en zaterdag 9 mei
Locatie: Studio Coehoorn
Adres: Coehoornstraat 60
Plaats: Arnhem
Prijs: particulier: 245,00 zzp’ers: 350,00, bedrijf: 550,00 Dit is incl btw, koffie/thee, map, excl. lunch
Website:


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Basistweedaagse met startdatum 08.05.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander


Arnhem en Zutphen

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK nr: 09196466