Menu

Kreativ Sgrijve en Gewelde Kommunikaassie' (za)
08.02.20

Meesgrijve?

Kom geweld lozen, gewapend met pen en papier. Onderzoek de kracht van je behoefte door erover te schrijven. Laat een emotie eens ongecensureerd aan het woord en schrijf op wat het te vertellen heeft. Typ ongegeneerd je oordelen en verwijten uit, want 'as long as they stay in the mind, they will to run the show’.

In deze workshop gaan we ‘kreativ sgrijve’ aan de hand van opdrachten die zo eenvoudig zijn, dat de interne criticus daar achteraf pas lucht van krijgt. We gaan gewoon lekker schrijven, voorlezen en daarin beluisterd worden, overigens alleen als jij dat wilt. Zo krijgen ‘Kreativ Sgrijve’ en ‘Gewelde kommunikaassie’ een intieme relaassie….

Wie weet voegen we er nog een mespunt humor aan toe, vatten we de boel samen in een simpele dichtvorm en lees je jouw Elfje, Haiku of Zevenaar voor aan het einde van het Festival!

MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN?

Deze workshop is onderdeel van het GC Festival in Centrum Djoj te Rotterdam. Ga voor meer informatie, het programma & boekingen naar www.djoj.nl. Er is tijdens het festival een aantrekkelijke informatie- & boekenmarkt en heerlijke bananencake. Je treft mij 8 februari 2020 met veel collega's in Centrum Djoj. Vrijdag 7 februari is er ook een GC onderwijsmiddag.

Geweldloze Communicatie, de taal van het hart, is ontwikkeld door Marshall Rosenberg.

Praktische informatie

Start Datum: 08.02.20
Datum/Tijd:
Adres:
Plaats: Rotterdam
Prijs: € 95 ,-- € 75,-- of € 59,--
Website: www.djoj.nl


Susana Rusch

Susana Rusch

Prins Hendriklaan 73
3721 AP Bilthoven
06 151 656 52

susana AT communicatiezin DOT nl

www.communicatiezin.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30201658