Menu

Kreativ Sgrijve en Gewelde Kommunikaassie' (za)
08.02.20

Meesgrijve?

Kom geweld lozen, gewapend met pen en papier. Onderzoek de kracht van je behoefte door erover te schrijven. Laat een emotie eens ongecensureerd aan het woord en schrijf op wat het te vertellen heeft. Typ ongegeneerd je oordelen en verwijten uit, want 'as long as they stay in the mind, they will to run the show’.

In deze workshop gaan we ‘kreativ sgrijve’ aan de hand van opdrachten die zo eenvoudig zijn, dat de interne criticus daar achteraf pas lucht van krijgt. We gaan gewoon lekker schrijven, voorlezen en daarin beluisterd worden, overigens alleen als jij dat wilt. Zo krijgen ‘Kreativ Sgrijve’ en ‘Gewelde kommunikaassie’ een intieme relaassie….

Wie weet voegen we er nog een mespunt humor aan toe, vatten we de boel samen in een simpele dichtvorm en lees je jouw Elfje, Haiku of Zevenaar voor aan het einde van het Festival!

MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN?

Deze workshop is onderdeel van het GC Festival in Centrum Djoj te Rotterdam. Ga voor meer informatie, het programma & boekingen naar www.djoj.nl. Er is tijdens het festival een aantrekkelijke informatie- & boekenmarkt en heerlijke bananencake. Je treft mij 8 februari 2020 met veel collega's in Centrum Djoj. Vrijdag 7 februari is er ook een GC onderwijsmiddag.

Geweldloze Communicatie, de taal van het hart, is ontwikkeld door Marshall Rosenberg.

Praktische informatie

Start Datum: 08.02.20
Datum/Tijd:
Locatie: Centrum Djoj
Adres:
Plaats: Rotterdam
Prijs: € 95 ,-- € 75,-- of € 59,--
Website: www.djoj.nl


* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Susana Rusch

Susana Rusch

Prins Hendriklaan 73
3721 AP Bilthoven
06 151 656 52

susana AT communicatiezin DOT nl

www.communicatiezin.nl

KvK nr: 30201658