Menu

Kiezen voor jezelf en voor oprechtheid
28.03.20

Geweldloze communicatie kent meerdere verbindingsverzoeken. Je zou kunnen stellen dat verbindingsverzoeken is: het kiezen voor verantwoordelijkheid en daarmee kiezen voor jezelf en voor oprechtheid. Bijvoorbeeld "kun je me vertellen wat je me hebt horen zeggen?" is bij uitstek een verzoek dat past bij verantwoordelijkheid nemen als je behoefte aan gehoord worden niet is ingevuld. En "verbindend interrupteren" is bij uitstek een manier om te kiezen voor eerlijkheid als je bijvoorbeeld bent "afgehaakt". Zo hebben alle verbindingsverzoeken ieder een unieke kracht, en geven je daarmee concreetheid om te kiezen voor verbinding.

We gaan deze themadag alle verbindingsverzoeken langs, en we gaan er mee oefenen. Omdat alle verbindingsverzoeken rondom de drie modussen hangen (zelf-empathie, empathisch luisteren, oprecht uiten) gaan we ook de "verzoekendans" doen door álles toe te passen. Je leert met dit laatste bewust kiezen voor waar de "bal" ligt (luisteren, uiten of zelf-empathie).

Trainer Niels Gorisse is internationaal gecertificeerd docent geweldloze communicatie.

Je bent van harte welkom! Kijk voor meer informatie en meteen online aanmelden op de website link hieronder.

Praktische informatie

Start Datum: 28.03.20
Datum/Tijd:
Locatie: Breda
Adres:
Plaats: Breda
Prijs:
Website: www.verbindendecommunicatie.com


* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Niels Gorisse

Niels Gorisse


Eindhoven, Breda


verzoek AT verbindendecommunicatie DOT com

www.verbindendecommunicatie.com

KvK nr: 30278707