Menu

oefenochtenden VC
11.01.20

Oefengroep Verbindend Communiceren voor gevorderden

Wil je het Verbindend Communiceren graag oefenen met anderen, die bekend zijn met het gedachtegoed van Marshall Rosenberg? Heb je bijvoorbeeld een introductiecursus Verbindende of Geweldloze Communicatie gedaan en/of het boek “Geweldloze Communicatie” van Marshall Rosenberg of “De giraf en de jakhals in ons” van Justine Mol gelezen? Dan is deze oefengroep wellicht iets voor jou!
We komen één keer per maand bij elkaar. De 1e, 3e en 5e keer met mij als begeleider en de 2e, 4e en 6e keer oefen je zelfstandig met de andere deelnemers. Vooraf wordt besproken wie de bijeenkomst zal voorbereiden en begeleiden. Je kunt zelf iets voorbereiden als je dat wilt, of ervaren hoe een ander dat doet.
We gaan in op actuele situaties of thema’s uit je eigen leven. Als ik de ochtend begeleid heb ik verschillende oefenvormen (bv. danspakketten en Grokspelen) bij me en ik zal ook steeds een nieuwe oefenvorm voorbereiden. Na de inventarisatieronde stel ik een plan van aanpak voor en dan gaan we in kleine groepjes of gezamenlijk aan de slag. We oefenen zoveel mogelijk door het model toe te passen in een eigen situatie (met empathische begeleiding) en soms door vragen te bespreken of een groepsdialoog te houden over een bepaald onderwerp. De groep bestaat uit max. 9 deelnemers. (nog enkele plaatsen vrij)

Kosten elke keer: voor koffie, thee en versnaperingen: naar keuze € 1,- of € 2,- voor de gastvrouw.
Kosten op 11 januari, 21 maart en 16 mei: tussen de € 8,- en € 15,- per keer. Ik wil voorkomen, dat mensen niet mee kunnen doen, vanwege de prijs. Dus kies het bedrag, dat past bij je waardering en je financiële mogelijkheden of neem contact met me op. Je kunt na de eerste keer je prijs bepalen en dan alle 3 keer ineens betalen. We vragen uitdrukkelijk om elke keer aanwezig te zijn, omdat dat prettig werkt voor het onderlinge vertrouwen en de diepgang.
Aanmelden en info graag vóór 8 januari 2020 via: 053-5721473 of info@wibbelinktrainingen.nl

Praktische informatie

Start Datum: 11.01.20
Datum/Tijd: 8-2, 21-3, 18-4, 16-5 en 13-6 2020, van 9.30 - 12.30 u.
Locatie: bij één van de deelnemers
Adres: Lansinkweg 69 , 7553 AJ
Plaats: Hengelo (O)
Prijs: tussen de € 8 en € 15,- voor begeleiding, tussen € 1, en € 2,- voor koffie/thee
Website: www.wibbelinktrainingen.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor oefenochtenden VC met startdatum 11.01.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Antoinette Wibbelink

Antoinette Wibbelink

De Els 53
7482 BA Haaksbergen
053 57 214 73
06-519 322 65

info AT wibbelinktrainingen DOT nl

www.wibbelinktrainingen.nl

KvK nr: 08150059