Menu

online verdiepingsgroep VC
23.01.21

Ben je bekend met Verbindend, Geweldloos of Compassievol Communiceren (naar Marshall Rosenberg) en wil je - in een veilige groep - zijn methodiek leren toepassen in de praktijk en nieuwe oefenstof aangereikt krijgen? Dat kan éénmaal per maand online.
De groep is bedoeld voor mensen, die een introductie-cursus Geweldloze of Verbindende Communicatie hebben gevolgd of een boek over Verbindend of Geweldloos Communiceren hebben gelezen.

Er is ruimte om eigen situaties in te brengen en te exploreren m.b.v. de methodiek van Marshall Rosenberg. Ook zal ik steeds een oefenvorm of thema voorbereiden. We kunnen online in kleine groepjes werken (in zg. Break-out rooms).Na afloop mail ik meestal een aandachtspunt of een oefening ter voorbereiding op de volgende keer. Max. 10 deelnemers.

Opzet van de ochtend: Na een kort moment van bij jezelf zijn, inventariseer ik jullie wensen en kom ik met een (of meerdere) werkvorm(en) en indeling. Aan het einde is er een evaluatierondje. We werken via Zoom, van 10 tot 12.30 uur, (met een korte pauze). Je krijgt t.z.t. de uitnodingslink toegemaild.

De prijs voor deze oefenochtenden (6 keer) ligt tussen de € 25 en € 13,- per keer. Ik zou het fijn vinden, als je het bedrag kiest, dat past bij de waarde, die je ontvangt en bij je budget. Ik verstuur één factuur per seizoen.

Mijn gedachten over aanwezigheid en betaling: Hoe regelmatiger je erbij bent, hoe meer vertrouwdheid en verbinding er kan ontstaan in de groep. En tegelijk begrijp ik, dat er soms redenen zijn, waarom je er echt niet bij kunt zijn. En ik vind het fijn als gezien wordt, dat ik wel elke ochtend voorbereid en verzorg.
Na je opgave, kun je nog tot 6 maart beslissen op welke data jij er dit seizoen bij wilt (en hopelijk kunt) zijn.
Vóór 6 maart geef je me door op welke dagen je erbij wilt zijn en welk bedrag ik op jouw factuur mag zetten. Dan stuur ik je z.s.m. de factuur. Graag aanmelden vóór 17 januari.

Praktische informatie

Start Datum: 23.01.21
Datum/Tijd: + 20 febr., 20 mrt., 17 apr., 22 mei + 26 juni 2021, van 10 tot 12.30 u. | 10.00 – 12.30 u. met een korte pauze.
Adres:
Plaats: online via Zoom
Prijs: tussen de € 25 en € 13 per keer, één betaling per seizoen.
Website: wibbelinktrainingen.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor online verdiepingsgroep VC met startdatum 23.01.21
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Antoinette Wibbelink

Antoinette Wibbelink

De Els 53
7482 BA Haaksbergen
053 57 214 73
06-519 322 65

info AT wibbelinktrainingen DOT nl

www.wibbelinktrainingen.nl

KvK/ondernemingsnummer: 08150059