Menu

Ontwapenen en empathie
30.01.21

Ontwapenen, empathie voor jezelf en de ander. Zelfzorg staat voorop; eerst het zuurstofmasker bij jezelf opzetten om er daarna ook voor de ander te kunnen zijn. Daar denken we niet zo snel aan, want we zijn anders opgevoed of gewend dat we hard moeten vechten als we iets willen bereiken. Tijdens de 2daagse ‘Ontwapenen; ga je meer van jezelf ontdekken door contact te maken met dieperliggende oordelen, gevoelens en behoeften. Contact te maken met wat jou drijft in het leven. Daarna is er ook ruimte om naar de ander te luisteren en die te helpen meer thuis te komen bij zichzelf.

Deze 2 daagse is ook een onderdeel van ons jaartraject Levenskunst. Hierin vind je verschillende thema 2daagsen afwisselend gefaciliteerd door 2 trainers met eigen aanpak; Hester Macrander en Helmie Willems
Theorie, werkmaterialen en veel oefening, langere focus op persoonlijke leervragen en tussentijdse intervisie a.d.v.e. opdracht.


Lees meer over inhoud en kosten http://www.stilts.nl/particulier/trainingen/levenskunst-jaartraject

Praktische informatie

Start Datum: 30.01.21
Datum/Tijd: +31 jan. 10.00-17.00 | 10.00-17.00
Adres:
Plaats: Arnhem
Prijs: €225,-
Website: www.stilts.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Ontwapenen en empathie met startdatum 30.01.21
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Helmie Willems

Helmie Willems

Hans Tiemeijerhof 17
6836MK Arnhem
06-10877692

stiltstraining AT gmail DOT com

www.stilts.nl

KvK/ondernemingsnummer: