Menu

Liefde = Luisteren
23.11.19

Relaties, wat kunnen die toch ingewikkeld zijn!

Wil je graag hecht contact met je partner maar vind je soms amper tijd om samen op de bank te hangen, laat staan voor een goed gesprek?
Vind je het spannend om bepaalde dingen te bespreken omdat je bang bent niet begrepen te worden of dat je partner dichtklapt?
Staat jullie intimiteit op een laag pitje of is het een sleur geworden en mis je om je diep verbonden te voelen met je partner?
Heb je stemmetjes in je hoofd die dingen zeggen als “Misschien ligt het wel aan mij’ of “Ik moet ook niet teveel van mijn partner verwachten”?
In deze dagworkshop ga je op onderzoek en handvatten vinden om radicaal eerlijk met je partner te kunnen zijn zonder de verbinding te verliezen. Handvatten die jullie nader tot elkaar zullen brengen. Zo leer je ondermeer:

Open en verbindend communiceren met je liefste
Je partner beter begrijpen zodat die zich meer gezien en gehoord zal voelen
Krachtig en kwetsbaar tegelijk zijn
De volledige verantwoording nemen voor je eigen levensgeluk
Trouw blijven aan jezelf zonder het respect van de ander kwijt te raken

Het wordt een intensieve en verbindende zondag waarin je, samen met je partner, een hele dag wordt ondergedompeld in een Geweldloze Communicatie community en empatisch begeleid terwijl jullie, in een veilige niet-veroordelende omgeving, aan de slag gaat met voorbeelden uit je eigen leven en relatie. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen blokkades rondom gehechtheid en nabijheid die het soms moeilijk kunnen maken om écht naar je partner te luisteren. Je krijgt meteen concrete gereedschappen om die patronen met zachtheid om te kunnen buigen en nog diepgaander contact te maken. Wat bijna meteen de kwaliteit van je relaties, die met je partner maar ook met andere dierbaren, zal verbeteren.

Voor wie?
INTRODUCTIE: Deze workshop is voor alle liefdespartners die het aandurven om samen op onderzoek te gaan in de eigen hechtings- en relatiepatronen, ook als jullie nog geen ervaring hebben met Geweldloze Communicatie. Belangrijkste is dat je allebei de bereidheid hebt om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gevoelens, ervoor openstaat de daaronder liggende behoeften te ontdekken. Deze workshop is voor jou als je wilt leren om helder en concreet je wensen en verzoeken te verwoorden en je bereid bent om empatisch te verbinden met de persoonlijke verhalen van je partner en andere deelnemers. Tegelijkertijd is dit geen complete basistraining. Twijfel je of deze workshop aansluit op wat je zoekt, neem dan gerust contact op, zodat we samen uit kunnen vinden of je er voldoende uit kunt halen als stel.

Praktische informatie

Start Datum: 23.11.19
Datum/Tijd: van 10.00u. - 17.00u.
Locatie: Zayma Training & Coaching
Adres: Aarhuispad 35
Plaats: Rotterdam
Prijs: Tussen de €65,- en €95,- per persoon (afhankelijk van je inkomen en wat je met plezier wil geven)
Website: www.communicerenmetcompassie.nl


* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Jort Bijleveld

Jort Bijleveld

Aarhuispad 35
3067PR Rotterdam
0618814001
06-18814001

jort.bijleveld AT gmail DOT com

www.communicerenmetcompassie.nl/

KvK nr: 50421867

24.0 830 21