Menu

Verbindende Communicatie in Zorg en Welzijn
25.03.19

Hoe creëren we samen gezonde organisaties, waarin je er met je hele hart kunt zijn voor anderen én jezelf? Met hart en ziel je vak uitoefenen in het veld van zorg & welzijn, is dat een garantie voor gezond werken? Onze ervaring is dat bij werken vanuit je hart de nadruk vaak ligt op het geven van energie. Daarbij is het houden van de balans voor velen een klus op zich.

Bijdragen aan het welzijn van anderen en aan jezelf, vult ieder op zijn of haar manier in. Hoe krijgen we de neuzen dezelfde kant op en houden we iedereen met plezier en passie aan boord? Hoe geef je zonder schuldgevoel een grens aan, op een wijze dat de ander het ook horen kan? Dat kan met mildheid voor jezelf en met mildheid voor de ander. Waarbij je nieuwsgierig blijft in wat eenieder drijft. Om vanuit deze basis keuzes te maken die voor beide werken.

Praktische informatie

Start Datum: 25.03.19
Datum/Tijd: 25, 26 maart en 15 en 16 april 2019
Locatie: De Eenhoorn
Adres: Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort
Plaats: Amersfoort
Prijs: Prijs voor deelnemers van wie de organisatie betaalt: €1375. Prijs voor ZZP-ers: €725. De prijzen zi
Website: www.Ai-Opener.nl


* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Tineke Hertsenberg

Tineke Hertsenberg


Nijmegen

0640073188

Tinekehertsenberg AT icloud DOT com

www.detaalvanhethart.nl, www.Ai-Opener.nl

KvK nr: 101 45 124

29.4 819 21