Menu

Interactieve lezing
17.05.19

Wat is Verbindende Communicatie, ook wel 'Geweldloze Communicatie' en wat kun je ermee in je leven privé en op het werk?
en bijeenkomst met als doel om particulieren en/of professionals kennis te laten maken met Geweldloze Communicatie. Geweldloze Communicatie verandert onbewust toegepast aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Daarom liever: Verbindende Communicatie.

Ik, Hester Macrander, geef vele lezingen in het onderwijs, aan artsen, mediators, in de zorg en nu ook voor algemeen publiek over deze (voor mij) mooie filosofie en praktische levenswijze.

Je kunt naar deze lezing komen om te kijken of een basistraining (2 dagen) iets voor jou is; trainingen die ik vanaf 2019 in Zutphen regelmatig zal geven. Ook kun je komen om te kijken of een maatwerktraining iets voor jouw bedrijf is, of voor jouw team. Ook kun je komen om iets van levenswijsheid toe te voegen aan de wijsheid die je al hebt. Ik hoop je te ontmoeten!

In anderhalf uur tijd neemt Hester Macrander, die deel uitmaakt van het trainerscollectief van Vine, Instituut voor Verbindende Communicatie, je mee in deze wereld. Het gedachtegoed en het model worden toegelicht en praktisch gemaakt. Je gaat tijdens de bijeenkomst met eigen vragen aan de slag om enigszins inzicht te krijgen en je bewust te worden van je onbewuste en automatische denken en handelen, je gedachten, gevoelens, manier van communiceren, enzovoorts. We heten je van harte welkom.

Kom kennismaken en kijken of je er iets mee wil!

Praktische informatie

Start Datum: 17.05.19
Datum/Tijd: Vrijdag 17 mei
Locatie: Pakhuis Noorderhaven
Adres: Noorderhavenstraat 49
Plaats: Zutphen
Prijs: 15
Website: www.hestermacrander.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Interactieve lezing met startdatum 17.05.19
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander


Arnhem en Zutphen

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK nr: 09196466

28.9 826 21