Menu

Geweldloos Communiceren in Liefdesrelaties (2-daagse)
26.03.21

Geweldloze Communicatie in liefdesrelaties
Gelijk of geluk

Verliefd worden is gemakkelijk, contact houden vereist aandacht en tijd samen. Dit aanbod is bedoeld voor diegenen die hun liefdesrelatie willen omarmen, koesteren en verdiepen. In deze training onderzoek je welke handvatten Geweldloze Communicatie je kan bieden om een betere communicatie en een diepere meer bevredigende relatie te creëren.

Wat houdt deze training in
Twee dagen voor koppels die hun relatie willen koesteren en verdiepen. Je trakteert jezelf op twee dagen voor en met elkaar.

Marshall Rosenberg, de grondlegger van de Geweldloze Communicatie, zegt dat "als jij de ander verantwoordelijk stelt voor jouw geluk, dan vind je de ander schuldig als jij je niet gelukkig voelt."

In de training "Verbindend Communiceren in liefdesrelaties" ga je met elkaar onderzoeken wat maakt dat relaties soms vastlopen en wat je kan doen om de liefde weer terug te brengen in je relatie. In deze training sluit je aan bij het mooie en waardevolle in je relatie, maak je het "ingeslapene" weer wakker, wordt je je bewust van patronen waardoor je meer keuze krijgt en ruim je oud-zeer op. Je krijgt duidelijkheid over wat van jou is en wat van de ander en je krijgt meer inzicht in wat belangrijk is. Mede hierdoor komt er meer ruimte voor een harmonieuze vervullende relatie.

Deze twee dagen bieden veel ruimte voor wederzijds respect, luisteren en verbinding.

Waar je vanaf deze twee dagen op kunt hopen:
! diepere verbinding met jezelf
! een diepere verbinding met je partner
! mooie en alledaagse oefeningen om de relatie regelmatig te voeden
! handvatten om moeilijke situaties gemakkelijker aan te kunnen
! nieuwe manieren voor een "duurzame levendige relatie"

De eerste dag oefen je met verschillende deelnemers. De tweede dag zul je meestal "werken" met je partner; in een grote groep deel je alleen wat goed voor je voelt.

Ik kijk er naar uit om deze ontdekkingsreis met jullie te beginnen.

Tips om thuis ter voorbereiding de avonden vóór, tijdens en na de training de avond samen als koppel door te brengen.

Hoe gaat het in zijn werk?
We zullen aan de slag gaan met oefeningen, gebaseerd op Geweldloze Communicatie. Ook gebruik ik inzichten uit de Emotionally Focused Couple Therapy (EFT, Sue Johnson), de neurowetenschap (Sarah Peyton), talen van liefde en het werk van Jan Geurtz.

Via gevarieerde werkvormen, korte theorie, oefeningen, zelfonderzoek en uitwisseling leer je te onderscheiden welke communicatie meer of minder kans op verbinding maakt. Een praktische insteek, door het werken met (eigen) praktijksituaties, maakt dat je Geweldloze Communicatie eerder kunt toepassen in je relatie. De ondersteunende fysieke oefeningen versterken de ervaring van (zelf)empathie.We zullen aan de slag gaan met oefeningen gebaseerd op Geweldloze Communicatie.

Praktische informatie

Start Datum: 26.03.21
Datum/Tijd: vr 26 en zat 27 mrt. 2021
Adres: Hatertseveldweg 284
Plaats: Nijmegen
Prijs: € 275,- tot € 440,- zakelijk (per persoon) incl koffie/thee + inspiratiemap
Website: www.vol-leven.nu


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Geweldloos Communiceren in Liefdesrelaties (2-daagse) met startdatum 26.03.21
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Monique Hoogakker

Monique Hoogakker

Willemsweg 149
6531 DG Nijmegen

06 41310921

monique AT vol-leven DOT nu

www.vol-leven.nu

KvK/ondernemingsnummer: 56421397